ΑΕΚ Λάρνακας: Οι σκέψεις μετά την αποχώρηση Ντίμερς, ο Αϊτόρ και το ντέρμπι με Πάφο

ΑΕΚ Λάρνακας: Οι σκέψεις μετά την αποχώρηση Ντίμερς, ο Αϊτόρ και το ντέρμπι με Πάφο

Πάνος Λάρκος
aitor_aek
Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται στην ΑΕΚ με την ομάδα της Λάρνακας να υποδέχεται αύριο (1/9) την Πάφο και να θέλει να κάνει το δυο στα δυο. Εγχείρημα εξαιρετικά δύσκολο μιας και η Πάφος προέρχεται από το μεθύσι της μεγάλης επιτυχίας στην Ευρώπη.

Απ’ την άλλη η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευθεί την επιπλέον κούραση που θα έχει στα πόδια του ο αντίπαλος και να πάρει το ζητούμενο.

Ο Χένινγκ Μπεργκ δεν δείχνει να έχει προβλήματα αγωνιστικά μιας και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και ετοιμοπόλεμοι. Ακόμη και ο Αϊτόρ που είναι στις προπονήσεις μόλις λίγες μέρες αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή της ομάδας και πιθανότατα θα πάρει και χρόνο συμμετοχής από τον Μπεργκ.

Ο κόσμος της ΑΕΚ αγωνιά για τον αγώνα αλλά και για να δει από κοντά αγωνιζόμενο το μεγάλο της αστέρι. Γι’ αυτό και εκτιμάται ότι θα υπάρξει αρκετός κόσμος στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα. Με τα δεδομένα που υπάρχουν είναι λογικό και αναμενόμενο ότι ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές αλλά και τη διοίκηση μαζί με τον Τσάβι Ρόκα που έκαναν τη δική τους υπέρβαση για να ενισχυθεί ποιοτικά η ομάδα. Ειδικά η διοίκηση Καραπατάκη έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να μπορέσει να φτιάξει το ρόστερ.

Ο Ντίμερς έφυγε, θα έρθει άλλος;


Είμαστε σε μεταγραφική περίοδο και όλα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αυτό φάνηκε και με την περίπτωση Ντίμερς όπου προέκυψε ανατροπή με τον Ολλανδό να συνεχίζει, αλλά στο τέλος αποχώρησε. Το ερώτημα που υπάρχει είναι κατά πόσο θα προχωρήσει η ΑΕΚ στο να αντικαταστήσει τον Ντίμερς με ένα άλλο ποδοσφαιριστή.

Πριν την αποχώρηση Ντίμερς σε ρεπορτάζ μας κάναμε αναφορά ότι έκλεισε ο μεταγραφικός σχεδιασμός και η ενίσχυση για την ΑΕΚ. Και πιθανόν αυτό να ισχύει και τώρα με την αποχώρηση του. Ο Τσάβι Ρόκα δεν «καίγεται» για να φέρει κάποιον παίκτη άμεσα. Αν προκύψει κάτι το οποίο θεωρήσει ευκαιρία και αξιόλογο τότε θα κινηθεί ανάλογα, όμως για την ώρα είναι ορατό το ενδεχόμενο ο Ντίμερς να μην αντικατασταθεί μιας και το ρόστερ είναι ήδη αρκετά γεμάτο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα