ΑΕΚ Λάρνακας: Το βροντοφώναξε ο Αθανασιάδης

ΑΕΚ Λάρνακας: Το βροντοφώναξε ο Αθανασιάδης

Newsroom
Αθανασιάδης Ελλάδα
Ο Γιώργος Αθανασιάδης αποτέλεσε μία από τις τελευταίες επιλογές του Τσάβι Ρόκα στο χτίσιμο της ομάδας προσπαθώντας να διορθώσει τις ανορθογραφίες που έγιναν το καλοκαίρι. Ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας δεν έχει έρθει μόνο για ένα καλό συμβόλαιο αλλά έχει έρθει με ένα σημαντικό στόχο.

Τον στόχο που οραματίζεται ο κόσμος της ομάδας εδώ και χρόνια και που δεν είναι άλλος από τον τίτλο. Στην αποκλειστική συνέντευξη του στο Gazzetta Cyprus ο Γιώργος Αθανασιάδης αναφέρθηκε στο ισχυρό κίνητρο που υπάρχει στην ομάδα. «Υπάρχει ισχυρό κίνητρο κυρίως για το πρωτάθλημα επειδή φαίνεται να το έχουν ανάγκη», σχολίασε μεταξύ άλλων και έδειξε με τον τρόπο του ότι ξέρει πολύ καλά που έχει έρθει αλλά και τι απαιτήσεις έχει πλέον ο κόσμος.

Ο ίδιος ψάχνει μία νέα αρχή και έχει βρει την ηρεμία που χρειάζεται στην ΑΕΚ Λάρνακας. Μία ομάδα που λειτουργεί μεθοδικά και κάτω από στέρεες βάσεις που κάνουν κάθε ποδοσφαιριστή να αισθάνεται άνετα και όμορφα και να έχει κίνητρα και θέληση για να πετύχει.

«Άρχισα να μιλάω με την ΑΕΚ Λάρνακας και ήταν η μοναδική που έδειξε τόσο έντονο ενδιαφέρον για εμένα. Άκουσα καλά λόγια για το νησί αλλά και για τον συγκεκριμένο σύλλογο. Μου έδειξαν εξ αρχής εμπιστοσύνη και ήξερα ότι αν έλεγα το ''ναι'' θα ήμουν βασικό μέλος», πρόσθεσε δείχνοντας ότι το γεγονός ότι θα είχε εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα είναι κάτι που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του.

Έσταξε μέλι και για τον Μπεργκ ο οποίος τον έριξε με το που ήρθε βασικό στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα παίρνοντας ρίσκο αλλά στο τέλος δικαιώθηκε: «Είναι καλό το κλίμα στην ομάδα, το ίδιο και η σχέση μου με τον καινούριο προπονητή, τον Χένινγκ Μπεργκ. Από τις πρώτες ημέρες με εμπιστεύτηκε και με έβαλε να παίξω αμέσως. Μου είπε ότι εκείνος έπαιρνε την ευθύνη επειδή ήθελε να παίξω και αυτό έδωσε και σε εμένα παραπάνω κίνητρο».

Ο Αθανασιάδης έχει έρθει στην ΑΕΚ Λάρνακας για να καλύψει τον πολυδιαφημισμένο Αλομέροβιτς ο οποίος απογοήτευσε και δεν έδειξε ικανός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας. Αποτέλεσμα αυτού να γίνει μία αλλαγή που κοστίζει οικονομικά πολλά στην ομάδα μιας και ο Σέρβος παραμείνει στο ρόστερ, πληρώνεται το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του και για την ώρα ταλαιπωρεί την ΑΕΚ.

Στην τελική ευθεία


Τη Δευτέρα η ΑΕΚ έχει να δώσει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια (16/9,19:00). Μία αναμέτρηση με πολλές δυσκολίες και στην οποία η ΑΕΚ καλείται να δείξει χαρακτήρα και να επανέλθει στις νίκες. Ο Μπεργκ αυτό που είπε και σε στενούς του συνεργάτες είναι ότι η ομάδα μετά τη διακοπή θα είναι αισθητά βελτιωμένη. Τη Δευτέρα λοιπόν θα διαφανεί αν θα δικαιωθεί ο Νορβηγός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα