Ομόνοια: Η Σαλαμίνα, η έντονη φημολογία για Αραούχο και τι μέλλει γενέσθαι με Λοΐζο

Ομόνοια: Η Σαλαμίνα, η έντονη φημολογία για Αραούχο και τι μέλλει γενέσθαι με Λοΐζο

Newsroom
Ο Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ
Cyprus League η νέα ονομασία του πρωταθλήματος και η μετάβαση από Κόνφερενς και την 4η πρόκριση σε «ομίλους» στην εξαετία, επιβάλλεται να είναι πέρα για πέρα ομαλή για την Ομόνοια.

Τους πράσινους περιμένει η δοκιμασία στο «Αμμόχωστος», με τη πάντα «απειλητική» και ιδιαιτέρως φιλόδοξη Νέα Σαλαμίνα. Και θα χρειαστεί να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να αποδράσουν με το διπλό, πραγματοποιώντας το 2Χ3 στο πρωτάθλημα. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας στο ομολογουμένως σύντομο διάστημα που είχε στη διάθεση του για το αυριανό ματς, επισήμανε πολλάκις στους παίκτες του, τους κινδύνους που εγκυμονεί.

Και παράλληλα τη σημαντικότητα του να μπορέσει η ομάδα να περάσει νικηφόρα από την Λάρνακα και να πάει με τις καλύτερες συνθήκες στη διακοπή του πρωταθλήματος. Θα χρειαστεί σωστή πνευματική προετοιμασία αφενός και αφετέρου, πολύ καλύτερη «έκδοση» από τον αγώνα στο Μπακού. Από αγωνιστικής πλευράς, παραμένει στα «πιτς» ο Χάμπος, ξεκαθαρίζει μετά τη σημερινή προπόνηση του Παναγιώτου.

- Ολοένα και εντείνεται η φημολογία για αίσιο τέλος, παίρνοντας σάρκα και οστά το «κόλπο γκρόσο» με Σέρχιο Αραούχο! Ο Αργεντινός όλο αυτό το διάστημα φιγουράρει στην πράσινη λίστα και η απόκτηση του αποτελεί διακαή πόθο όλων. Για να δούμε αν όλη αυτή η αδημονία των φίλων της Ομόνοιας άξιζε. Πάντως οι ομάδες που παίζουν σε ευρωπαϊκό όμιλο έχουν deadline να δηλώσουν λίστες, στις 4 Σεπτεμβρίου. Άρα έτσι και αλλιώς μετράμε αντίστροφα για την ανακοίνωση του εκλεκτού των Αναστασίου-Νταμπράουσκας.

- Ξεκαθαρίζει του Λοΐζου, με την ευχή όλων στον οργανισμό να υπάρχει μια τελική κατάληξη και να μην κουράσει περαιτέρω. Αυτό που απομένει να καθορίσει το τι μέλλει γενέσθαι, είναι το κατα πόσον θα του δώσει όντως 2η ευκαιρία ο Νταμπράουσκας, από τη στιγμή που από την πλευρά του Λοΐζου διαρρέει ότι επιθυμεί επιστροφή του στην ομάδα. Ο τεχνικός της Ομόνοιας, στις δηλώσεις του την Τετάρτη, έδωσε… πάσα στον ποδοσφαιριστή. Αυτός με τη σειρά του, …την επέστρεψε στον Λιθουανό κόουτς. Ευχή δίκη μας να συμβάλουν και οι δύο πλευρές για αίσιο τέλος. Καθώς είναι κρίμα να χαθεί ένα τέτοιο ταλέντο. Που οφείλει όμως και ο ίδιος να βοηθήσει πρωτίστως τον ευατό του και κατ’επέκταση την Ομόνοια!

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα