Απόλλων Λεμεσού: Με προβλήματα στο ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την… απόδραση! Πιθανή ενδεκάδα

Απόλλων Λεμεσού: Με προβλήματα στο ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την… απόδραση! Πιθανή ενδεκάδα

Σάββας Νεοκλέους
gulaplayers
Δεν ήταν μόνο η ήττα στο εντός έδρας ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας για τον Απόλλωνα Λεμεσού, από την ΑΕΚ Λάρνακας, ήταν και οι… συνέπειες με την αποβολή Ντ’ Αλμέιδα, τραυματισμό Μπουαγκάρντ, ενώ εκτός για ακόμη ένα ντέρμπι, το βραδινό (20:00) με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι οι τραυματίες Ντιόν και Άδωνη.

Η ήττα στην 1η αγωνιστική στεναχώρησε άπαντες με την εμφάνιση που είχε κυρίως στο α΄ ημίχρονο, παρόλα αυτά, η αποστολή ταξιδεύει σήμερα στη Λάρνακα με ένα και μοναδικό στόχο, να μπορέσει να αποδράσει από εκεί με το τρίποντο.

Ο προπονητής, Αντριάν Γκούλα, κατά τη διάρκεια της βδομάδας στις προπονήσεις έβλεπε να ετοιμάζονται όλο και καλύτερα παίκτες όπως οι Λαμ, Ντε Μάρκο, Βεϊσμπέκ και Ντρόζντεκ, ενώ η λογική λέει ότι θα δώσει τη θέση κάτω από τα δοκάρια στον Λέουβενμπεργκ και ο Δημητρίου να πηγαίνει στον πάγκο.

Πιθανό σχήμα για τον βραδινό αγώνα για τον Απόλλωνα είναι Λέουβενμπεργκ, Σελεστίν, Βούρος, Σάντος, Μαλεκκίδης, Κυριάκου, Κολ, Βεϊσμπέκ, Ζμέρχαλ, Μάρκες, Σαγκάλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα