Ομόνοια: Μέσα ο Κίτσος, επιστρέφει και ο Παναγιώτου απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα

Newsroom
ομονοια αποστολη σαλαμινα
Η Ομόνοια έκανε γνωστή την αποστολή της για την αναμέτρηση απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τους Κίτσο και Παναγιώτου να συμπεριλαμβάνονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

«Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (01/09) αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιονκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλής, Ατζίλι, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Εράκοβιτς, Νεοφύτου Αλιούμ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» θα αρχίσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα από το γήπεδο μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα