Ομόνοια: Επίσημη η επιστροφή Λοΐζου, θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα

Ομόνοια: Επίσημη η επιστροφή Λοΐζου, θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα

Newsroom
λοιζου επιστροφη ομονοια
Ο Λοΐζος Λοΐζου έχει επιστρέψει για τα καλά στις προπονήσεις της Ομόνοιας και πρόκειται να δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Πράσινους και στο UEFA Conference League.

Το θέμα Λοΐζου, που είχε απασχολήσει έντονα τόσο τη διοίκηση της Ομόνοιας όσο και τον Νταμπράουσκας, πρέπει να θεωρείται λήξαν.

Ο 21χρονος διεθνής έχει επιστρέψει οριστικά στο «Ηλίας Πούλλος» και παίρνει μέρος στις προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες του, πράγμα που δείχνει ότι είναι εντός πλάνων, παρά τις φημολογίες για την πιθανή αποχώρησή του.

Ο δεξιός εξτρέμ των Πρασίνων θα δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα και από τις ερχόμενες αναμετρήσεις της ομάδας θα συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή.

Ο Λοΐζου αποτελεί ένα πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ για το σύλλογο της Λευκωσίας, ο οποίος την περασμένη σεζόν τον είχε παραχωρήσει στη Χέρενφεν ως δανεικό, με τον ίδιο να πραγματοποιεί μόλις πέντε εμφανίσεις.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα