Ομόνοια: Η αναγκαιότητα του διπλού, οι «σειρήνες» για Στεπίνσκι, Χάμπο και το διακύβευμα με Λοΐζου

Ομόνοια: Η αναγκαιότητα του διπλού, οι «σειρήνες» για Στεπίνσκι, Χάμπο και το διακύβευμα με Λοΐζου

Newsroom
ΟΜΟΝΟΙΑ
Να βγάλει επιτυχώς την αποψινή (1/9, 20:30, Live από το Gazzetta Cyprus) δοκιμασία στο «Αμμόχωστος» και να πανηγυρίσει 2η σερί νίκη στο πρωτάθλημα, επιθυμεί διακαώς η Ομόνοια. Την ίδια στιγμή απασχολούν οι μεταγραφικές «σειρήνες» για Στεπίνσκι και Χάμπο, θετική εξέλιξη η επιστροφή Λοΐζου.

Δύσκολο έργο μεν, αλλά καλείται να το φέρει εις πέρας η Ομόνοια απόψε. Η Νέα Σαλαμίνα ενισχύθηκε και αναδομήθηκε το καλοκαίρι, ενώ στα δεδομένα του αγώνα, εμπεριέχεται και το στοιχείο του άγνωστου, λόγω της μη διεξαγωγής του πρώτου της αγώνα στο πρωτάθλημα.

Παρόμοιο χαρακτήρα είχε και ο αγώνας της πρεμιέρας με τον Εθνικό, ως εκ τούτου για να μην πιαστεί εξαπίνης η ομάδα, θα πρέπει να είναι focus 90+ λεπτά, να επιδείξει χαρακτήρα και να «ματώσει» στο γήπεδο για να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη. Όπερ να βγάλει στο χορτάρι την ποιότητα που διαθέτει και την προσωπικότητα των παικτών της. Με στοχοπροσήλωση, πάθος, σοβαρότητα και σωστό «διάβασμα» από τον Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Λιθουανός κόουτς με το που τελείωσε το ματς στο Μπακού έκανε ειδική αναφορά στην αποψινή αναμέτρηση και έδωσε το challenge στους παίκτες του με την όλοσωστη ατάκα περί 10 με τόνο στους παίκτες του αν κάνουν το 2Χ2. Ολοκληρώνοντας επιτυχώς μια πολύ δύσκολη και ιδιαιτέρως επίπονη εβδομάδα με διαδοχικούς αγώνες.

Εκτός επιλογών της τεχνικής ηγεσίας ο Χάμπος, επέστρεψε ο Παναγιώτου, στην αποστολή για πρώτη φορά ο Κίτσος. Στα της ενδεκάδας ο Φαμπιάνο θα είναι στο τέρμα, με τους Ντιούνκου, Ελάντερ( Παναγιώτου), Κουλιμπαλί, Χαμάς να αποτελούν την 4άδα της οπισθοφυλακής. Στον άξονα σίγουροι οι Μάριτς, Εράκοβιτς, με τον Εβάντρο πιθανότατα να συμπληρώνει την 3άδα. Και τους Σίμιτς, Σεμέδο, Στεπίνσκι να συνθέτουν την επιθετική τριπλέτα. «Παίζει» και το σενάριο να δούμε στο «10» τον Σίμιτς, με τον Αλιούμ να παίρνει φανέλα βασικού, οπόταν σε μία τέτοια περίπτωση θα μείνει στον πάγκο ο Εβάντρο.

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιονκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλής, Ατζίλι, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Εράκοβιτς, Νεοφύτου Αλιούμ.

Ενδιαφέρον για Στεπίνσκι και Χάμπο, επιστροφή Λοϊζου

Προκύπτει ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού, για αριθμό παικτών της Ομόνοιας. Δεν είναι πρόθεση της ομάδας να αποδυναμωθεί στο παρά κάτι. Πάντως, ειδικά για τον Χαραλάμπους πέραν των γερμανικών Νυρεμβέργης και Άουγκσμπουργκ, όπως ενημερωθήκατε εδώ και καιρό από το Gazzetta Cyprus, ζωηρό ενδιαφέρον για τον Κύπριο διεθνή χάφ υπάρχει και από Πολωνική ομάδα(Ρακόφ). Και η Ραπίντ Βουξουρεστιου επίσης θέλει πολύ τον Στεπίνσκι.

Xθες προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα ο Λοΐζος Λοΐζου, όπως επίσης εγκαίρως ενημερωθήκατε από το Gazzetta Cyprus. Επισημοποιήθηκε λοιπόν η επιστροφή του στην ομάδα. Αναμένεται να δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα. Διακύβευμα αυτή τη φορά να κυλήσουν ομαλά και η συνεργασία να είναι αγαστή. Ναι μεν σημαντική και θετική η εξέλιξη της επιστροφής, πιο σημαντική όμως, η υγιής συνεργασία και συνύπαρξη!

Α.Γ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα