ΑΕΚ Λάρνακας: Οι σκέψεις του Μπεργκ για το δυο στα δυο πριν τη διακοπή

ΑΕΚ Λάρνακας: Οι σκέψεις του Μπεργκ για το δυο στα δυο πριν τη διακοπή

Πάνος Λάρκος
ΧΕΝΙΝΓΚ ΜΠΕΡΓΚ
Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Απόλλωνα, η ΑΕΚ θέλει να κάνει το 2/2 πριν τη διακοπή, υποδεχόμενη την Πάφο (18:30, Live από το Gazzetta Cyprus), με τον Χένινγκ Μπεργκ να έχει δουλέψει αρκετά σημεία του παιχνιδιού.

Δεύτερη αγωνιστική και δεύτερο ντέρμπι για την ΑΕΚ η οποία θα προσπαθήσει να βελτιώσει την εικόνα και την απόδοση της για να μπορέσει να πάρει το ζητούμενο απέναντι στην Πάφο. Μία Πάφο που πάει στην Λάρνακα με φοβερή ψυχολογία μετά και την ιστορική πρόκριση επί της Κλουζ στο Conference League και όπου θέλει να ζορίζει την ΑΕΚ.

Ο Μπεργκ κατά τη διάρκεια της βδομάδας δούλεψε με τους παίκτες του σε αρκετά κομμάτια. Κυκλοφορία μπάλας, άμυνα, στημένα και βελτίωση στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας. Αυτό είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ την φετινή σεζόν και αναμένεται να μαζέψει αρκετό κόσμο με την ομάδα της Λάρνακας να έχει και αυτή φοβερά κίνητρα μετά και τη νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα επί του Απόλλωνα.

Αν καταφέρει η ΑΕΚ να κάνει το δυο στα δυο βγάζοντας δυο ντέρμπι στο ξεκίνημα της σεζόν μετά από ένα καλοκαίρι εξαιρετικά δύσκολο με τις αλλαγές που έγιναν, τότε θα είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία και την προετοιμασία της ομάδας, μιας και ακολουθεί διακοπή που θα μπορέσει ο Μπεργκ να δουλέψει περισσότερο στη φιλοσοφία του παιχνιδιού που θέλει να εμπεδώσει στους ποδοσφαιριστές του και όχι μόνο.

Αγωνιστικά ενόψει του σημερινού αγώνα δεν υπάρχουν σοβαρά θέματα μιας και φαίνεται όλοι οι παίκτες να είναι διαθέσιμοι. Ο Αϊτόρ αναμένεται να είναι αποστολή αλλά ακόμη δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα, κάτι που αναμένεται να γίνει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Πιθανός σχηματισμός Μπεργκ

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης ο οποίος έκανε ιδανικό ντεμπούτο με τον Απόλλωνα και έδειξε τι μπορεί να κάνει με το καλημέρα. Στο κέντρο της άμυνας θα κινούνται Μιλίσεβιτς και Εκπολό, δεξιά ο Μιραμόν και αριστερά της άμυνας ο Άνχελ Γκαρσία.

Στην μεσαία γραμμή Γκουστάβο Λέδες και Πέρε Πονς φαίνεται να είναι οι σίγουροι και την άλλη θέση διεκδικούν Ροντέν, Σουάρεθ, Ναούμ και Καμπρέρα. Δεξιά της επίθεσης θα κινείται ο Φαράζ, αριστερά ο Μπρούνο Γκάμα και στην κορυφή ο Σολ. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να δούμε και τον Ανγκιέλσκι να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα αν και στην πρεμιέρα δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Πάνω από 4000 στην Αρένα

Αν και στις 18:30 που έχει οριστεί το παιχνίδι θα υπάρχει αρκετή ζέστη εντούτοις αναμένεται να είναι ικανοποιητική η προσέλευση του κόσμου. Πάνω από 4000 εκτιμάται ότι θα βρεθούν στο ΑΕΚ Αρένα για να δουν από κοντά την ομάδα στο πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα με τον Μπεργκ να περιμένει ανάλογη στήριξη σε παλμό, όπως και στο ματς με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα