Πάφος, Καρσέδο: «Ήμασταν πολύ συμπαγείς κάνοντας μεστή εμφάνιση και θέλω να πω για άλλη μια φορά ευχαριστώ στον κόσμο»

Πάφος, Καρσέδο: «Ήμασταν πολύ συμπαγείς κάνοντας μεστή εμφάνιση και θέλω να πω για άλλη μια φορά ευχαριστώ στον κόσμο»

Newsroom
ΚΑΡΣΕΔΟ
Μετά την εμφατική επικράτηση της ομάδας του με 2-0 επί της ΑΕΚ Λάρνακας στην «Αρένα», ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο μίλησε στη δημοσιογραφική διάσκεψη και εξέφρασε την ικανοποίησή του με την τρέχουσα εικόνα της ομάδας του. Αναφορά από τον Ισπανό Τεχνικό έγινε και στο ζήτημα του Κβίντα.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια εξαιρετική βδομάδα για εμάς. Καταφέραμε να πάρουμε το πρώτο τρίποντο στη σεζόν, θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη και το κάναμε κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο και δύσκολη έδρα. Η ΑΕΚ προσπάθησε να μας ασκήσει πίεση και υποφέραμε για λίγο αλλά μας βοήθησαν οι αντεπιθέσεις. Απόψε ήμασταν πολύ συμπαγείς ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, μεστή εμφάνιση και θέλω να πω για άλλη μια φορά ευχαριστώ στον κόσμο».

Για την εντεκάδα , αν σκέφτεται το rotation ενόψει πολλών παιχνιδιών:

«Συμφωνώ ότι στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να κάνουμε rotation. Ήταν η πρώτη φορά που κληθήκαμε να αγωνιστούμε για δύο αγώνες σε λίγες μέρες. Ήταν έτοιμη η ομάδα, δουλεύουν όλοι σκληρά και θα πάρουν τις ευκαιρίες τους μελλοντικά».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και για τον Κβίντα:

«Το κλαμπ προσπαθεί να φέρει νέους παίκτες με ποιότητα. Όσον αφορά τον Κβίντα, μιλήσαμε για τις προθέσεις μας, την προσωπική μου άποψη και ξεκαθαρίσαμε και θα δούμε εντός των ημερών ποια θα είναι η τελική έκβαση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα