Ζοσέ Ντομίνγκες: «Ζητώ συγνώμη από τους φίλους μας, ήταν μια ντροπιαστική εμφάνιση»

Ζοσέ Ντομίνγκες: «Ζητώ συγνώμη από τους φίλους μας, ήταν μια ντροπιαστική εμφάνιση»

Newsroom
dominguez apoel 27/8
Ο Ζοσέ Ντομίνγκες, μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ζοσέ Ντομίνγκες, ζήτησε συγνώμη από τους φίλους της ομάδας του για τη σημερινή εμφάνιση και την ήττα από τον Εθνικό Άχνας, ενώ στάθηκε και στην κακή φυσική κατάσταση της ομάδας.

Αναλυτικά το τι δήλωσε:

«Θέλω να απολογηθώ στους φίλους μας για αυτή την εμφάνιση. Δεν το αξίζουν. Πολύ ντροπιαστικό. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Δεν έχουμε καλή φυσική κατάσταση, ακόμα και αυτοί που μπήκαν στο τέλος δεν είχαν δυνάμεις. Θα έχουμε μεσοβδόμαδα ματς. Η ομάδα θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη. Είχαμε 120 λεπτά μεσοβδόμαδα. Πολλούς τραυματισμούς όπως ο Σούσιτς, Σεμπάκ. Φυσικά αυτά δεν είναι δικαιολογίες. Η ομάδα δεν είναι προετοιμασμένη, ξεκάθαρα για να ανταγωνιστεί. Λες και έβλεπα ποδοσφαιριστές με πλαστικό λάστιχο, το οποίο τους κρατούσε και δεν μπορούν να τρέξουν. Έχουμε μια βδομάδα να δουλέψουμε σκληρά. Και άλλη μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Αν δεν είσαι καλά προετοιμασμένος στο φυσικό κομμάτι, δεν μπορείς να ακολουθήσεις το πλάνο. Είμαι πολύ ανήσυχος, γιατί αυτό δεν ήταν φυσιολογικό σήμερα. Οι οπαδοί μας αξίζουν μια μεγάλη απάντηση»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα