Ντομίνγκες: «Αυτή η νίκη κάνει τους παίκτες να πιστέψουν ξανά, είμαι πολύ χαρούμενος»

Ντομίνγκες: «Αυτή η νίκη κάνει τους παίκτες να πιστέψουν ξανά, είμαι πολύ χαρούμενος»

Newsroom
ντομινγκες αποελ 5/9
Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ντομίνγκες, παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Καρμιώτισσα.

Την ικανοποίηση του εξέφρασε, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ζοσέ Ντομίνγκες στην κάμερα της cytavision, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα κόντρα στην Καρμιώτισσα.

Αναλυτικά το τι δήλωσε:

«Δεν υπήρχε πολύς χρόνος να δουλέψουμε. Στα 75 λεπτά ήμασταν η καλύτερα ομάδα. Όλοι είναι αφοσιωμένοι. Βλέπουμε κάποια από τη δουλειά μας να φαίνεται. Αλλά φυσικά υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη. Κάνει τους παίκτες να πιστέψουν ξανά μετά από άσχημα αποτελέσματα. Προσπαθούμε να φανεί η δουλειά τριών μηνών. Όλοι οι παίκτες βοήθησαν στο να έρθει αυτή η νίκη. Το δύσκολο είναι ότι θα δίνουμε κάθε τρεις ημέρες παιχνίδι. Αυτό όμως πρέπει να πράξουμε.

Στη συνέχεια στη Συνέντευξη Τύπου, δήλωσε:

«Η ομάδα δείχνει πιο έτοιμη στη φυσική κατάσταση. Βέβαια, δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε. Η δουλειά που έγινε τις δυο τελευταίες εβδομάδες έπιασε τόπο. Είχαμε κάποια προβλήματα, με κάποιους παίκτες να λείπουν. Ήμασταν πολύ αφοσιωμένοι και βγήκαν πράγματα στο γήπεδο που δουλέψαμε στην προπόνηση. Τα γκολ του Ελ Αραμπί θα βοηθήσουν. Ο Ντράζιτς επίσης δημιούργησε το γκολ για το Σαρφό. Το να παίζουμε κάθε τρεις ημέρες δεν θα είναι εύκολο. Η ομάδα χρειαζόταν αυτή τη νίκη, είμαι πολύ χαρούμενος. Με τη βοήθεια των οπαδών μας»

Για τον Πίσι: «Είδαμε στις προπονήσεις ότι μπορεί να παίξει 15 λεπτά, αλλά του δώσαμε περισσότερο χρόνο. Το να παίρνουν αγωνιστικό χρόνο οι παίκτες είναι πολύ σημαντικό. Ξέρουμε ότι οι ποδοσφαιριστές κάποτε θα είναι καλοί, κάποτε όχι. Όταν είσαι έτοιμος σωματικά, παίρνεις καλύτερες αποφάσεις»

Για το μεγάλο αριθμό παιχνιδιών που έρχονται και για το επίπεδο της φυσικής κατάστασης της ομάδας: «Η ομάδα μεγαλώνει. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν σε όλες τις θέσεις. Αυτό που προσπαθώ να κάνω ως προπονητής είναι να διαχειριστούμε τους ποδοσφαιριστές. Ήμουν έτοιμος να αντικαταστήσω τον Ελ Αραμπί γιατί ξέρω πόσο σημαντικός είναι»

Για το ποια ήταν η λογική των παικτών που επέλεξε στην Ευρώπη: «Θα ήθελα να πάω με όλους τους παίκτες στην Ευρώπη. Αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση. Είπα στους παίκτες μου ότι δεν θα είμαι δίκαιος γιατί είχα μόνο 3-4 ημέρες για να επιλέξω τους κατάλληλους.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα