Ομόνοια: Ο καθοριστικός και «αναντικατάστατος» Σίμιτς

Ομόνοια: Ο καθοριστικός και «αναντικατάστατος» Σίμιτς

Newsroom
ΣΙΜΙΤΣ
Ο Βέλικο Σίμιτς «μοίρασε» δυο ασίστ στην εκτός έδρας νίκη της Ομόνοιας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (1/9, 2-3) και απέδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι πόσο καθοριστικός μπορεί να είναι για τους «πράσινους».

Είναι πάρα πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν για συμπεράσματα. Για να πεις πως ο τάδε ή ο δείνα θα κάνει τρομερή χρονιά. Όμως είναι και κάποια πράγματα που φαίνονται εξ'αρχής και... δύσκολα χαλάνε. Κάτι τέτοιο συμβαίνει με την περίπτωση του Βέλικο Σίμιτς. Ο άσος της Ομόνοιας ήταν εξαιρετικός για ακόμη ένα παιχνίδι, δίνοντας 2 ασίστ και βοηθώντας τους «πράσινους» να φύγουν με το διπλό από την έδρα της Νέας Σαλαμίνας με 2-3 το βράδυ της Κυριακής (1/9).

Συνολικά, έφτασε τις 4 τελικές πάσες (σε 8 ματς) καθώς έχει καταγράψει από μια στα ματς με Φέχερβαρ (νίκη 0-2) και Ζίρε (νίκη 6-0). Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής είναι ένα πραγματικό «εργαλείο» στα χέρια του Βάλντας Νταμπράουσκας και μάλιστα έχει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής από ολόκληρο το ρόστερ της Ομόνοιας, στα πρώτα οκτώ παιχνίδια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί στα 673 από τα συνολικά 720 διαθέσιμα λεπτά των αγώνων του συλλόγου της Λευκωσίας, δείγμα του ότι μοιάζει να είναι... αναντικατάστατος στα αρχικά πλάνα του Λιθουανού κόουτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα