ΑΕΚ Λάρνακας: Έχουν μπόλικη δουλειά ο Μπεργκ και οι παίκτες του

ΑΕΚ Λάρνακας: Έχουν μπόλικη δουλειά ο Μπεργκ και οι παίκτες του

Πάνος Λάρκος
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Η εκτός έδρας νίκη με ανατροπή (1-2) κόντρα στον Απόλλωνα στην πρεμιέρα, δημιούργησε προσδοκίες στην ΑΕΚ Λάρνακας, όμως ήρθε η Πάφος να της υπενθυμίσει τη «σκληρή» πραγματικότητα. Πλέον, η διακοπή μπορεί να λειτουργήσει ως φάρμακο για τον Μπεργκ και τους παίκτες του, που σίγουρα έχουν να δουλέψουν πολλά.

Η νίκη με ανατροπή κόντρα στον Απόλλωνα δημιούργησε μία πολύ καλή δυναμική στην ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με την Πάφο, όμως η ομάδα της Λάρνακας δεν μπόρεσε να χτίσει πάνω σ’ αυτήν και η εντός έδρας ήττα ήταν ένα μικρό ταρακούνημα.

Καμία ήττα βέβαια στη δεύτερη αγωνιστική δεν μπορεί να είναι καταστροφική, αλλά μπορεί στο τέλος της ημέρας να είναι βοηθητική για τη συνέχεια. Και ειδικά με τη διακοπή του πρωταθλήματος ίσως βοηθήσει την ομάδα να βρει πιο εύκολα τις αδυναμίες της και να δουλέψει πάνω σ’ αυτές.

Δεν ήταν άσχημη η εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στην Πάφο, όμως βρήκε απέναντι της μία ομάδα η οποία πήγε με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση στην Ευρώπη, αγωνιστικά είναι πολύ πιο έτοιμη γι’ αυτή την περίοδο και πήρε το ζητούμενο αφού έπαιξε πιο έξυπνα και είχε λύσεις επιθετικά.

Ο Μπεργκ ίσως θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα κάποια πράγματα. Ο Φραν Σολ συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις και ίσως είναι καιρός να τον δει λίγο και ο πάγκος και να πάρουν άλλοι τις ευκαιρίες τους μέχρι να μπορέσει να επανέλθει.

Στην μεσαία γραμμή πρέπει να βρεθεί καλύτερη χημεία και με την επιστροφή του Πονς στο 100% θα αποκτήσει η ομάδα άλλη δυναμική. Υπήρχαν και παίκτες που δεν ήταν στην μέρα τους με την Πάφο, όμως με σωστή δουλειά στη διακοπή υπάρχει σιγουριά ότι η ΑΕΚ θα επανέλθει και θα είναι παιχνίδι με παιχνίδι καλύτερη.

Θα πάει τελικά για ενίσχυση;

Απομένουν μερικές μέρες ακόμη μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό αν ο Ρόκα πάει τελικά για μία κίνηση ενίσχυσης ή όχι. Είναι ανοικτό το θέμα μιας και κάνεις διάφορες σκέψεις ο Ισπανός.

Περίμενε κάτι καλύτερο ο κόσμος

Απέναντι στην Πάφο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν ο κόσμος της ΑΕΚ περίμενε κάτι καλύτερο να δει από την ομάδα του. Αυτό δεν έγινε και πλέον θα πρέπει να περιμένει να δει πως θα κυλήσουν τα πράγματα μετά τη διακοπή, όπου αισιοδοξεί ότι θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη και θα μπορέσει να υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί και που δεν είναι άλλοι από την κορυφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα