Ομόνοια: Αντίστροφη μέτρηση για το «9 το καλό». Τι γίνεται με Αραούχο, Κβίντα και πιθανές αποχωρήσεις!

Ομόνοια: Αντίστροφη μέτρηση για το «9 το καλό». Τι γίνεται με Αραούχο, Κβίντα και πιθανές αποχωρήσεις!

Newsroom
Ομόνοια: Αντίστροφη μέτρηση για το «9 το καλό». Τι γίνεται με Αραούχο, Κβίντα και πιθανές αποχωρήσεις!
Καθοριστικό 48ωρο στην Ομόνοια για την τελική μορφή ρόστερ, καθώς αύριο είναι το deadline στην UEFA για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης του εκλεκτού για το «9», να δούμε αν όντως επιβεβαιωθούν όλα τα ρεπορτάζ και η έντονη φημολογία για Σέρχιο Αραούχο. Με τον ένα η άλλο τρόπο πάντως το σήριαλ με τον Αργεντινό παικταρά φθάνει στο τέλος του. Παραμένουν στην πράσινη λίστα οι Σαμάτα και Γιόβετιτς, καθώς και ένα ακόμη όνομα που δεν έχει διαρρεύσει.

Με τον Μάριους Στεπίνσκι σε τέτοια μεγάλη φόρμα θα λέγαμε και με δόση χιούμορ ότι η Ομόνοια δεν θέλει φορ, αλλά αυτό δεν «παίζει». Όντως ο «Super Mario» είναι «on fire» και πολύ δύσκολα κάποιος από την Ομόνοια να συναινέσει για μετακίνηση του στην Ραπίντ, έναντι του μισού εκατομμυρίου ευρώ.

Πάντως στο φλέγον αυτό θέμα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και η ειλημμένη απόφαση απόκτησης φορ πρώτης διαλογής θα υλοποιηθεί. Ορατό το ενδεχόμενο και 2ης κίνησης από πλευράς πράσινων, με την προϋπόθεση φυσικά να προκύψει αποχώρηση.

Στεπίνσκι, Χάμπος, Ουζόχο και Λανγκ, εδώ και καιρό είναι στα μπλοκάκια ομάδων του εξωτερικού και είναι τόσο λεπτές οι ισορροπίες που όλα είναι ρευστά, ακόμη και το στοιχείο της έκπληξης. Επαναλαμβάνω πάντως τις πληροφορίες που έχουμε ως Gazzeta Cy, ότι πρόθεση της διοίκησης και δη του προέδρου η ομάδα να μην αποδυναμωθεί, αντιθέτως να ενισχυθεί περαιτέρω.

Το «τριφύλλι» εξάλλου παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις με Γιόζεφ Κβίντα και την Πάφο. Ο Τσέχος στόπερ αρέσει πολύ τόσο στην τεχνική ηγεσία, όσο και στον Στρατηγικό Σύμβουλο της ομάδας. Και είναι ορατό, το ενδεχόμενο, εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες, η Ομόνοια να κινηθεί για την απόκτηση του. Ειδικά για την περίπτωση αυτή, υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης του με τη μορφή δανεισμού, μέχρι τέλους του μήνα.

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα