Πάφος: Σεπτέμβρης «φωτιά» με τρία ντέρμπι και τελικό Σούπερ Καπ!

Πάφος: Σεπτέμβρης «φωτιά» με τρία ντέρμπι και τελικό Σούπερ Καπ!

Newsroom
ΠΑΦΟΣ
Πολύ δύσκολο πρόγραμμα έχει τον τρέχων μήνα (Σεπτέμβριο) η Πάφος, με τρία ντέρμπι στο πρωτάθλημα και τον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Από νωρίς στα «βαθιά» μπαίνει στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδος η Πάφος, καθώς ο Σεπτέμβριος θα είναι «βαρύς» για τους Κυπελλούχους Κύπρου.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των «γαλάζιων» περιλαμβάνει τρία ντέρμπι για το πρωτάθλημα (τέσσερα συνολικά ματς) και φυσικά τον τελικό του Σούπερ Καπ της 25ης Σεπτέμβρη απέναντι στον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ.

Η αρχή θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου (19:00), με την Πάφο να φιλοξενεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» την Ανόρθωση, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τέσσερις ημέρες μετά (18/9, 19:00) η ομάδα του Καρσέδο θα δώσει το εξ' αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, υποδεχόμενη τη Νέα Σαλαμίνα.

Την Κυριακή, 22 του μήνα, οι Παφίτες ταξιδεύουν στη Λεμεσό για το ντέρμπι με την ΑΕΛ (4η αγωνιστική), ενώ τρεις ημέρες αργότερα (25/9, 20:30) αναμένεται να διεξαχθεί ο τελικός του Σούπερ Καπ, με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Ο... Γολγοθάς θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, όταν η Πάφος θα αντιμετωπίσει εντός τον Άρη Λεμεσού, στο ντέρμπι της 5ης «στροφής» της λίγκας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα