ΑΕΚ Λάρνακας: Το πλεονέκτημα και ο Μπεργκ των… λίγων!

ΑΕΚ Λάρνακας: Το πλεονέκτημα και ο Μπεργκ των… λίγων!

Πάνος Λάρκος
berg_pafos
Μεταγραφές, εκτός απροόπτου, τέλος λοιπόν για την ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας θα πορευτεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος με το ρόστερ που υπάρχει αυτή την στιγμή και το οποίο για πολλούς είναι το ποιοτικότερο των τελευταίων χρόνων.

Ένα ρόστερ που έχει μεγάλη ποιότητα, λύσεις σε όλες τις γραμμές και τον Μπεργκ να καλείται να διαχειριστεί σωστά τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί. Ο Νορβηγός τεχνικός έχει κριθεί πολλές φορές για το γεγονός ότι δουλεύει με μικρό αριθμό παικτών και αργεί να κάνει αλλαγές.

Αν ανοίξει λίγο το… ρεπερτόριο του και μπορέσει να αξιοποιήσει σχεδόν όλο το ρόστερ αυτό θα είναι ένα θετικό σημάδια για την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει για την κατάκτηση του τίτλου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι φέτος τρεις από τους βασικούς αντιπάλους της ΑΕΚ για τον τίτλο (ΑΠΟΕΛ, Πάφος και Ομόνοια) θα έχουν υποχρεώσεις στην Ευρώπη.

Κάτι που σημαίνει πολύ περισσότερα ματς, κούραση και ίσως αυτό είναι ένα μικρό πλεονέκτημα για την ομάδα της Λάρνακας στην προσπάθεια της να φθάσει στην κορυφή. Τα πάντα βέβαια θα εξαρτηθούν από την ίδια. Πως θα πορευτεί στο πρωτάθλημα, πως θα διαχειριστεί πράγματα και καταστάσεις και πως θα μπορέσει να παραμείνει στην κορυφή ή κοντά στην κορυφή καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Γιατί δεν μπορείς κάθε χρόνο να κάνεις ότι έκανε πέρσι η ΑΕΚ. Φέτος πρέπει να δείξει μεγαλύτερη σταθερότητα και να είναι εκεί συνεχώς και όχι μόνιμα στο κυνήγι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα