Ομόνοια: Κρίσιμη η σημερινή μέρα, αγωνία μέχρι το «90’» - Must η απόκτηση φορ!

Ομόνοια: Κρίσιμη η σημερινή μέρα, αγωνία μέχρι το «90’» - Must η απόκτηση φορ!

Newsroom
dabraouskas_papastavrou
Στενεύουν «απειλητικά» τα χρονικά περιθώρια για προθήκη επιθετικού στην Ομόνοια, δυσκόλεψε πολύ του Αραούχο, σε «αναμμένα κάρβουνα» ο κόσμος!

Μέχρι τη 1:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης έχει τη δυνατότητα το «τριφύλλι» μα καταθέσει την τελική λίστα με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της League Phase του Conference League. Αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν μέχρι τη νοκ-άουτ φάση, συνεπώς η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη. Δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό όπως αναφέρουμε και στον πρόλογο μας η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο, κόντρα σε όλη την περιρρέουσα ατμόσφαιρα των ημερών που ήθελαν «κλειδωμένη» τη μετεγγραφή.

Και αυτό γιατί εξακολουθεί να υφίσταται σημαντική οικονομική διαφορά, παρά την αμοιβαία επιθυμία για συνεργασία. Τώρα τι μέλλει γενέσθαι; Θα ενεργοποιηθεί plan b με Σαμάτα, Γιόβετιτς ή τον άγνωστο «Χ» που είναι επίσης στην λίστα ; Η εν τέλει η Ομόνοια δε θα προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και θα πορευτεί με τους υπάρχοντες φορ;


«Παίζει» και ένα τρίτο σενάριο με κίνηση μεν, όχι δαπανηρή δε, ουσιαστικά να έρθει ένας επιθετικός που να πλαισιώσει Στεπίνσκι και Κακουλλή, ως 2-3η επιλογή… στην ιεραρχία. Βασανιστικά ερωτήματα κυριολεκτικά στο παρά πέντε, με τους φίλους της Ομόνοιας κυριολεκτικά στα «κάγκελα»!

Καθώς είναι ορατό πλέον το σενάριο από τον πρωτοκλασάτο φορ πρώτης διαλογής, τύπου Αραούχο κλπ, να οδηγηθούμε στο μηδέν! Ας μην προτρέχουμε, καθώς η σημερινή μέρα ίσως φέρει εξελίξεις ή και εκπλήξεις, ωστόσο σε περίπτωση που η τάση που υπάρχει τώρα πάρει σάρκα και οστά, τότε η Ομόνοια θα ακροβατήσει επικίνδυνα.

«On fire» ο Στεπίνσκι, πολύ καλό back up ο Κακουλλής, αλλά το να πορευτεί η ομάδα με μόνο δύο επιθετικούς, είναι τεράστιο ρίσκο. Ελλοχεύουν τραυματισμοί, είναι οι κάρτες, για μια ομάδα που θα παλεύει σε διπλό ταμπλό, με παρά πολλά παιχνίδια, συν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Και θα είναι κρίμα για αυτή την εξαιρετική ομάδα που έχει φτιαχτεί φέτος, να τα «χαλάσουν» με την τελευταία πινελιά που είναι must να προστεθεί!

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα