Κατσαντώνης: Επίσημα στην Πιαστ Γκλίβιτσε μέχρι το 2027

Κατσαντώνης: Επίσημα στην Πιαστ Γκλίβιτσε μέχρι το 2027

Newsroom
ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ
Τα ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκαν και ο Ανδρέας Κατσαντώνης ανήκει πλέον στο δυναμικό της Πιαστ Γκλίβιτσε, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2027.

Κάτοικος Πολωνίας θα είναι για την επόμενη τριετία ο Ανδρέας Κατσαντώνης, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να έχει υπογράψει με την Πιαστ Γκλίβιτσε.

Πλέον, η... κατάσταση πήρε «σάρκα και όστά», καθώς ο σύλλογος της Πολωνίας ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Κύπριου επιθετικού από την Καρμιώτισσα, με τις δυο πλευρές να συμφωνούν σε τριετές συμβόλαιο, με οψίον ακόμη μιας σεζόν.

Η ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του Κατσαντώνη:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι νέος παίκτης της Piast Gliwice είναι ο Ανδρέας Κατσαντώνης, ο οποίος ήρθε στο Okrzei 20 ως τελική μεταγραφή από τον κυπριακό σύλλογο Karmotywissa FC. Ο 24χρονος υπέγραψε συμβόλαιο που θα τον δεσμεύει με τους κυανέρυθρους μέχρι τις 30 Ιουνίου 2027. Το συμβόλαιο περιλαμβάνει οψιόν παράτασής του για άλλους 12 μήνες.

- Χαίρομαι που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή και υπέγραψα συμβόλαιο με την Piast Gliwice. Ξέρω ότι σε αυτόν τον σύλλογο μπορώ να εξελιχθώ ακόμα περισσότερο και να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Σίγουρα θα τα δώσω όλα, είπε ο Ανδρέας Κατσαντώνης μετά την υπογραφή του συμβολαίου.

Ο Ανδρέας Κατσαντώνης γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2000 στη Λευκωσία. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ανόρθωση Αμμοχώστου. Στη συνέχεια έπαιξε σε άλλους κυπριακούς συλλόγους και την τελευταία σεζόν εκπροσώπησε την Karmotywissy FC, από όπου εντάχθηκε στην Piast. Στην ανώτερη καριέρα του, ο Κύπριος παίκτης έπαιξε επίσης στη σουηδική Dalkurd FF και τον ελληνικό Πανσερραϊκό FC.

Την περασμένη σεζόν, ο 24χρονος έπαιξε συνολικά 34 ματς πρωταθλήματος για την Καρμοτύβισσα, σκοράροντας 19 γκολ και 5 ασίστ. Χάρη στα επιτεύγματά του αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο κυπριακό πρωτάθλημα.

- Οι στόχοι μου είναι αμετάβλητοι. Θα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τα καλύτερα αποτελέσματα με τα γκολ και τις ασίστ μου. Είμαι επιθετικός και μπορώ να παίξω και ως προχωρημένος επιθετικός και ακριβώς πίσω από τον επιθετικό. Μου αρέσει να παίζω με την μπάλα και χαίρομαι όταν μπορώ να κάνω μια βασική πάσα για να σκοράρουν οι συμπαίκτες μου - πρόσθεσε ο νέος παίκτης των κυανέρυθρων.

Ο Ανδρέας Κατσαντώνης βρίσκεται αυτή την περίοδο στην προπόνηση της Εθνικής Κύπρου. Μέχρι στιγμής, ο 24χρονος έχει κάνει μία εμφάνιση για την εθνική ομάδα. Ο νέος παίκτης της Πιαστ έπαιξε σε φιλικό αγώνα με τον Σαν Μαρίνο (4-1), που είχε παιχτεί φέτος τον Ιούνιο.

GKS Piast Α.Ε

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα