Καρμιώτισσα: Ξεκινά να το παλεύει και μετά λυγίζει με τους μεγάλους

Καρμιώτισσα: Ξεκινά να το παλεύει και μετά λυγίζει με τους μεγάλους

Σάββας Νεοκλέους
karmiotissa
Η Καρμιώτισσα δεν μπόρεσε να βρει τις λύσεις που θα κόντραραν τον ΑΠΟΕΛ και έτσι για δεύτερο παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» δεν μπόρεσε να τσιμπήσει βαθμολογικό κέρδος.

Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Cyprus League η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών υποδέχθηκε το Σάββατο στο «Αμμόχωστος» τον ΑΠΟΕΛ.

Αν και μετά το διπλό της 2ης αγωνιστικής επί της ΕΝΠαραλιμνίου, υπήρχε η ψυχολογία και η ώθηση αυτή ότι θα έδινε τα πάντα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή για να κάνει τη… ζημιά, εντούτοις, έδειχνε να κρατάει στο πρώτο ημίχρονο το μηδέν, αλλά στο β΄ μέρος να μην μπορεί να βρίσκει τις λύσεις και αυτές τις δυνάμεις που θα κόντραραν τον Ελ Αραμπί και την παρέα του.

Για δεύτερο παιχνίδι αυτή τη σεζόν στο «Αμμόχωστος» η Καρμιώτισσα απέναντι σε ομάδες με ψηλούς, πρωταγωνιστικούς στόχους, όπως είναι ο Άρης (1η αγωνιστική) και ΑΠΟΕΛ (3η αγωνιστική) δεν μπόρεσε να… τσιμπήσει βαθμολογικό κέρδος πέρα από ήττα.

Σίγουρα, το ότι σε δύο παιχνίδια δέχεται ήττες ως εντός έδρας ματς, αυτό λέει κάτι και θα πρέπει ήδη να προβληματίζει την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες.

Ανεξαρτήτως αν η εικόνα των δύο παιχνιδιών δεν… έμοιαζε για τέτοιας έκτασης σκορ, δεν παύει από το να μετράει το αποτέλεσμα του κάθε αγώνα, μιας και αυτή είναι η ουσία.

Πλέον, δεν υπάρχει και ο χρόνος για αρκετή ανάλυση του τι πήγε λάθος για ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι, μιας και την ερχόμενη Παρασκευή για την 4η αγωνιστική η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών θα υποδεχθεί στο «Αμμόχωστος» τη νεοφώτιστη Ομόνοια 29Μ, όπου επιβάλλεται το τρίποντο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα