ΑΕΚ Λάρνακας: Φιλικό δοκιμών και συμπερασμάτων για τον Μπεργκ

ΑΕΚ Λάρνακας: Φιλικό δοκιμών και συμπερασμάτων για τον Μπεργκ

Πάνος Λάρκος
berg_pafos
Το αυριανό φιλικό που έχει προγραμματιστεί από πλευράς ΑΕΚ και Χένινγκ Μπεργκ απέναντι στην ΕΝΠ έχει να κάνει περισσότερο με κάποια πράγματα που ο ίδιος ο Νορβηγός τεχνικός θέλει να περάσει στην ομάδα του και την ίδια ώρα επιθυμεί αυτά τα οποία δουλεύονται να βγαίνουν και στο γήπεδο.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία και να βάλει τη δική του σφραγίδα. Και μέσα από το φιλικό αυτό μπορεί να το κάνει σε καλύτερο βαθμό παρά στη θεωρεία ή στις προπονήσεις. Κυρίως όμως αυτό θα γίνει μέσα και από τα επίσημα ματς που θα ακολουθήσουν.

Η ΑΕΚ θέλει δουλειά και χρειάζεται να βρει την σωστή προσέγγισή στους αγώνες της αλλά και την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ο Μπεργκ έχει πλέον κρυστάλλινη άποψη και εικόνα για την ομάδα του και τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και δεν θα είναι καθόλου παράξενο στο ντέρμπι που ακολουθεί με την Ομόνοια να δούμε αλλαγές.

Το φιλικό που θα γίνει αύριο με την ΕΝΠ θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και μετά το τέλος του ο Μπεργκ θα παραχωρήσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι θα επιστρέψουν την Τρίτη στις προπονήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα