Ομόνοια: Ο φορ που παραμένει στο κάδρο, ο κίνδυνος «αυτό εγκλωβισμού» και τα στενά περιθώρια!

Ομόνοια: Ο φορ που παραμένει στο κάδρο, ο κίνδυνος «αυτό εγκλωβισμού» και τα στενά περιθώρια!

Newsroom
anastasiou_papastavrou
Επιστροφή σήμερα στο «Ηλίας Πούλλος» για όσους δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Την ίδια στιγμή παραμένει στο κάδρο η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Μετά το διήμερο ρεπό που παραχώρησε ο Βάλντας Νταμπράουσκας, πήραν ανάσες, που τόσο χρειάζονταν οι παίκτες και επιστρέφουν στο προπονητικό κέντρο στο Γέρι. Φυσικά ο κόουτς των πράσινων έχει στραμμένο το βλέμμα και στις αγώνες που δίνουν οι διεθνείς του, αρχής γενομένης από σήμερα με τη δοκιμασία της Εθνικής μας στη Λιθουανία.

Στο κεφάλαιο ενίσχυση με την τελευταία, πλην όπως απολύτως αναγκαία πινελιά, η προσπάθεια για την εξεύρεση ικανότατου φορ, όχι μόνο δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς. Στόχος η απόκτηση «9» μέχρι το deadline της ΚΟΠ, στις εννέα του μήνα, μετά υπάρχει το παράθυρο των δανεικών εντός συνόρων, καθώς και των «ανέργων».

Όμως οι διεργασίες κινούνται προς την πρώτη κατεύθυνση και δη έχουν εντατικοποιηθεί. Ως εκ τούτου η λογική λέει ότι αναμένονται εξελίξεις μέσα στο Σαββατοκύριακο. Όπως σημειώσαμε πολλάκις στα τελευταία μας ρεπορτάζ, σε αγωνιστικό κομμάτι θα «ακροβατήσει» επικίνδυνα η ομάδα αν δεν αποκτηθεί 3ος φορ. Και για να μην παρεξηγούμαι. Σούπερ ξεκίνημα από τον «ζεστό» Μάριους Στεπίνσκι, ικανότατο back up του ο νέος ρέκορντμαν ευρωπαϊκών συμμετοχών, Ανδρόνικος Κακουλλής! Αμφότεροι χαίρουν μεν της εκτίμησης τόσο της τεχνικής ηγεσίας, όσο και της διοίκησης και του κόσμου. Αλλά, είναι πολύ ρισκαδόρικο σε μια τόσο απαιτητική χρόνια με κοντά στα 55 και παιχνιδια να τραβήξουν μόνο οι δύο τους το «κουπί» στην εμπροσθοφυλακή.

Το βάρος επωμίζεται εκ νέου στο δίδυμο Αναστασίου-Νταμπράουσκας, που με την αρωγή του προέδρου, καλούνται να καταλήξουν σε ποιον από αυτούς που είναι στη λίστα θα δώσουν το χρίσμα. Το πάλεψαν όσο δεν πάει άλλο για τον Αραούχο, που αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή το διακαή τους πόθο, με τη διοίκηση Παπασταύρου όντως να έχει κάνει πρόταση-υπέρβαση, τη μεγαλύτερη από ποτέ, με απολαβές 1,1 εκ. ευρώ για διετές συμβόλαιο!. Και όμως εξακολουθεί να υφίσταται μια διαφορά της τάξης των 130 χιλιάδων ευρώ περίπου. Ο δίαυλος επικοινωνίας δεν έχει κλείσει, τουναντίον θα λέγα. Το θέμα είναι να μην συνεχίζει να «αυτοεγκλωβίζεται» στον Αργεντινό η Ομόνοια και να προχωρήσει να κλείσει το «9» που τόσο έχει ανάγκη, μέχρι τη Δευτέρα τα μεσάνυχτα που εκπνέει η διορία.

Γιατί η κλεψύδρα αδειάζει. Έτσι απλά. Υποδείξεις δεν κάνουμε σε κανέναν, ούτε το έχουμε πράξει, διότι προφανώς κάποιοι έχουν παρεξηγήσει.

Από εδώ στο Gazzeta Cyprus, θα διαβάζετε αλήθειες, με ποδοσφαιρικά επιχειρήματα και μόνο. Ούτε για επικοινωνιακούς σκοπούς, ούτε για κλικς, ούτε για κάτι άλλο!

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα