Κατσαντώνης: Το ξεχωριστό αντίο στην Καρμιώτισσα

Κατσαντώνης: Το ξεχωριστό αντίο στην Καρμιώτισσα

ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ
Η μεταγραφή του Ανδρέα Κατσαντώνη στην Πιαστ Γκλίβιτσε είναι πέρα για πέρα επίσημη, με τον Κύπριο άσο να λέει το δικό του «αντίο» στην ομάδα των Πολεμιδίων.

Η παρουσία του Κατσαντώνη στην Κύπρο, έστω προσωρινά ολοκληρώθηκε, με τον Κύπριο άσο να φτιάχνει τις βαλίτσες του για την Πολωνία και την Πιαστ Γκλίβιτσε, όπου θα αγωνίζεται για τις τρεις επόμενες αγωνιστικές περιόδους.

Ο πρώην πλέον επιθετικός της Καρμιώτισσας εξαργύρωσε την κορυφαία σεζόν που διένυσε πέρσι, (35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 19 γκολ, 5 ασίστ), με μια μεταγραφή στο εξωτερικό, όπου θα του επιτρέψει να ξεχωρίσει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να φύγει από την ομάδα των Πολεμιδίων, χωρίς να πει το δικό του «αντίο» και να αποχαιρετήσει. Με δημοσίευση του λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο 24χρονος επιθετικός έγραψε τα ακόλουθα:

«Ένα ποδοσφαιρικό ταξίδι μόλις τελείωσε για μένα και ένα άλλο ξεκινά.
Ευχαριστώ την οικογένεια της Καρμιώτισσας που με εμπιστεύτηκε και με στήριξε αυτό το χρόνο που υπήρξα περήφανος ποδοσφαιριστής της ομάδας.
Περάσαμε δύσκολα, μαζί παλέψαμε, χάσαμε, πετύχαμε αλλά ζήσαμε στιγμές και συναισθήματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ.
Ευχαριστώ τους προπονητές, το τεχνικό team της ομάδας, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές ,τους συμπαίκτες μου, την διοίκηση και ειδικά τον πρόεδρο της Καρμιώτισσας κ. Δημοσθένους για όλα όσα μου πρόσφεραν.
Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και καλή επιτυχία στην νέα ποδοσφαιρική σεζόν που ακολουθεί».

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα