Ομόνοια: Ο «Super Mario» με τα έξι γκολ ανεβάζει ψηλά τον πήχη για το νέο «9» !

Ομόνοια: Ο «Super Mario» με τα έξι γκολ ανεβάζει ψηλά τον πήχη για το νέο «9» !

Newsroom
στεπινσκι νεα σαλαμινα
Οι διεργασίες για απόκτηση φορ στην Ομόνοια εντείνονται, την ίδια στιγμή που ο Μάριους Στεπίνσκι με τα έξι φετινά γκολ, ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη!

Ο «Super Mario» είναι όντως κυριολεκτικά «on fire»! Προς τέρψιν της ομάδας του και του ίδιου ασφαλώς. Ο Πολωνός σε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, έχει πολύ στενή επαφή με τα δίχτυα και μαζί με τον Σεμέδο αποτελούν για το «τριφύλλι», ένα άκρως αξιόπιστο και «μπαρουτοκαπνισμένο» δίδυμο!

Ο Μάριους είδε δίχτυα έξι φορές, ήτοι στον επαναληπτικό με την Τορπέντο, το νικητήριο γκολ με την Φέχερβαρ στο ΓΣΠ, το δίμπαλο με την Ζίρα, και η δεύτερη δυάδα της μεγάλης ανατροπής με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», για το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα.


Απότοκο αυτής της πολύ καλής παρουσίας του, αφενός η αφοσίωση, οι ώρες δουλειάς του ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις και δη στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Και αφετέρου η εμπιστοσύνη με την οποία τον περιέλαβε ο Βάλντας Νταμπράουσκας από την πρώτη στιγμή. Ο Λιθουανός κόουτς τον πιστεύει στο μέγιστο βαθμό, του το δείχνει ξεκάθαρα και ο Πολωνός του το ανταποδίδει στο γήπεδο.

Επιπρόσθετα, δείχνει να έχει αναπτύξει μια εξαιρετική σχέση με τον κόσμο των πράσινων, εισπράττει την αγάπη τους και αυτό τον κάνει να έχει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πάθος, αγωνιζόμενος. Ο Μάριους δείχνει να το απολαμβάνει στο έπακρο, και νιώθει 100% δικαιωμένος για την απόφαση του να φορέσει τη φανέλα της Ομόνοιας.

Όντας σε μια εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, πλαισιωμένος με εξίσου ποιοτικούς παίκτες, βγάζει στο χορτάρι τις αρετές του. Και άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο είναι πεπεισμένοι ότι θα υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια.

Ως εκ τούτου, σε συνδυασμό με το κεφάλαιο «9» και την τελευταία πινελιά που επιθυμεί ο κόσμος διακαώς να προστεθεί στην ομάδα, οι επιδόσεις του «Super Mario», τοποθετούν πολύ ψηλά τον πήχη! Και βάζουν δύσκολα στους Αναστασίου-Νταμπράουσκας για την τελική τους επιλογή. Όποιος πάντως και να πάρει εν τέλει το χρίσμα, θα έχει πολύ… δύσκολο έργο να εκτοπίσει από την 11άδα τον Πολωνό.

Αυτά όμως, με το καλό όταν και εφόσον γίνει η εν λόγω προσθήκη που έχει καταντήσει σήριαλ, μόνο ευχάριστα είναι. Γιατί θα αυξηθεί ο συναγωνισμός και η τεχνική ηγεσία θα έχει τρεις επιθετικούς, μην λησμονεί κανείς τον Κακουλλή, θα έρθει η ώρα που θα βοηθήσει και αυτός με τη σειρά του, να διαχειριστεί ιδανικά, προς όφελος της ομάδας. Άλλωστε όλοι οι καλοί χωράνε, αδιαμφισβήτητα!

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα