ΑΠΟΕΛ: Ευκαιρία για να βρει τον βηματισμό του

ΑΠΟΕΛ: Ευκαιρία για να βρει τον βηματισμό του

Newsroom
apoel adinamies
Επιτακτική είναι η ανάγκη για «επανεκκίνηση». Οι απογοητευτικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής, με μόλις δύο νίκες σε επτά αγώνες και αποκλεισμούς από το Champions League και το Europa League, δείχνουν ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει βρει ακόμη τον βηματισμό του.

Η διακοπή του πρωταθλήματος προσφέρει χρυσή ευκαιρία για τον νέο προπονητή Ζοζέ Ντομίνγκες να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές και να θέσει τις βάσεις για την πολυπόθητη βελτίωση.


Η «επανεκκίνηση» που επιδιώκεται, επικεντρώνεται κυρίως στην ενίσχυση της φυσικής κατάστασης, καθώς η κόπωση έχει επηρεάσει την απόδοση των παικτών. Παράλληλα, το διάστημα της διακοπής θα χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθεί η ομοιογένεια που λείπει από την ομάδα, ώστε οι ποδοσφαιριστές να μπορέσουν να συνεργαστούν καλύτερα στο γήπεδο. Το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί απαιτεί απόλυτη ετοιμότητα.


Η ηρεμία και η συγκέντρωση που θα ανακτήσει η ομάδα σε αυτή την περίοδο είναι καθοριστικής σημασίας ώστε να επιστρέψει σε τροχιά επιτυχιών και να διεκδικήσει με αξιώσεις τους στόχους του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα