ΑΠΟΕΛ: «Πύρρειος» νίκη με απώλειες

ΑΠΟΕΛ: «Πύρρειος» νίκη με απώλειες

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Σπουδαία νίκη αλλά με σημαντικές απώλειες πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Καρμιώτισσα, με το εξ' αναβολής ματς κόντρα στην ΕΝΠ (18/9) να πλησιάζει και τον Ντομίνγκες να έχει πλέον ονόματα στο απουσιολόγιο.

Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να επικρατήσει της Καρμιώτισσας το Σάββατο, όμως η νίκη ήρθε με σημαντικές απώλειες.

Ο Ζοζέ Ντομίνγκες καλείται να διαχειριστεί μια σειρά από τραυματισμούς που δημιουργούν αμφιβολίες για τον αγώνα το Παραλίμνι την Τετάρτη (18/9). Συγκεκριμένα, οι Ματέο Σούσιτς και Ντιεμερσί Ντονγκαλά αποχώρησαν τραυματίες, ενώ ο Βιντ Μπέλετς έπαιξε με ενοχλήσεις στον ώμο του, χωρίς ωστόσο να αντικατασταθεί.

Ο Ντομίνγκες και το ιατρικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ θα αξιολογήσουν την κατάσταση των παικτών προκειμένου να αποφασίσουν αν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν στο εξ αναβολής παιχνίδι. Παράλληλα, αναμένεται ενημέρωση και για τους Ντβάλι, Κοσταντίνοφ, Μάγερ και Μπα, οι οποίοι είχαν απουσιάσει από το ματς του Σαββάτου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα