ΑΕΚ Λάρνακας - ΕΝΠ 1-0: Φιλική νίκη με μοναδικό σκόρερ τον Καμπρέρα

Newsroom
aek enp filiko
ΑΕΚ Λάρνακας και ΕΝΠ συναντήθηκαν στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε στην «ΑΕΚ Arena», με την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ να παίρνει τη νίκη με 1-0, ύστερα από γκολ του Καμπρέρα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Σε ένα φιλικό ματς με αρκετά χαμηλό ρυθμό, η ΑΕΚ Λάρνακας επικράτησε της ΕΝΠ με 1-0 εντός έδρας.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου, ο Αϊτόρ απείλησε δύο φορές την αντίπαλη εστία, χωρίς όμως αποτέλεσμα, για να έρθει ο Καμπρέρα στο 45' και να κάνει το 1-0. Ο 24χρονος υποδέχθηκε τη σέντρα του Γκαρθία και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με την τελευταία καλή ευκαιρία να καταγράφεται στο 82', όταν ο Ναο​​​​​​ύμ επιχείρησε ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, το οποίο πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αντεμπάγιο.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΕΚ Λάρνακας (Χένινγκ Μπεργκ):Αθανασιάδης (46' Παρασκευάς), Μιλίσεβιτς (60' Δημητρίου), Μιραμόν (46' Ενρίκε), Εκπολό, Γκαρθία (60' Γκνάλι), Ρόντεν (46' Πονς), Λέδες (46' Σουάρεθ), Καμπρέρα (46' Αντζιέλσκι), Φαράζ (46' Ναούμ), Αϊτόρ (60' Τσακόν), Σολ (46' Γκάμα).

ΕΝΠ (Όρι Γκούτμαν): Αντεμπαγιό, Χριστοφή, Μίλισεβιτς, Μπάρι, Σαμπού, Γκοτλιέμπ, Kοσμά, Σαμ, Μεντί, Σίλβα, Χούγκενχουτ.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα