ΑΕΚ Λάρνακας: Πάει με απαιτήσεις και φιλοδοξίες στο ΓΣΠ, ντεμπούτο για Αϊτόρ

ΑΕΚ Λάρνακας: Πάει με απαιτήσεις και φιλοδοξίες στο ΓΣΠ, ντεμπούτο για Αϊτόρ

Newsroom
αιτορ γσπ
Η ΑΕΚ Λάρνακας είναι πανέτοιμη για το αποψινό (16/9, 19:00, Live από το Gazzetta Cyprus) ντέρμπι με την Ομόνοια, στο οποίο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα ο Αϊτόρ. Οι Λαρνακείς θα έχουν στο πλευρό τους 800 φίλους που θα κάνουν το ταξίδι για τη Λευκωσία.

Εξαιρετικά δύσκολη αποστολή περιμένει την ΑΕΚ στο ΓΣΠ απόψε (16/9, 19:00, Live από το Gazzetta Cyprus) όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ομόνοια που αυτή την περίοδο είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και θα χρειαστεί να κάνει το κάτι παραπάνω για να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ο Χένινγκ Μπεργκ δούλεψε σε πολλούς τομείς με τους παίκτες του στη διακοπή του πρωταθλήματος, είχε τον χρόνο να μεταφέρει και να εμπεδώσει σε καλύτερο βαθμό στους ποδοσφαιριστές του αυτά που θέλει και ταυτόχρονα να τα δει να υλοποιούνται στον αγωνιστικό χώρο.

Σε ένα ντέρμπι οι λεπτομέρειες παίζουν καθοριστικό ρόλο και στην ΑΕΚ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτό τον τομέα μιας και κάθε λάθος μπορεί να κοστίσει ακριβά και αν θέλει το «διπλό» θα πρέπει τέτοια λάθη να αποφευχθούν. Ο Νορβηγός τεχνικός δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα με όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι διαθέσιμοι.

Πιθανό πλάνο

Λογικά θα δούμε την ΑΕΚ σε ένα 4-3-3 που θα έχει διάφορες μετατροπές. Πότε 4-2-3-1 και πότε 4-4-1-1. Όπως και να έχει κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης, δεξί μπακ ο Μιραμόν, αριστερό ο Άνχελ Γκαρσία και κεντρικοί αμυντικοί Εκπολό και Ρομπέρζ με τον Μιλίσεβιτς πιθανόν να μένει στον πάγκο.

Στην μεσαία γραμμή η τριπλέτα θα αποτελείται από τους Γκουστάβο Λέδες, Πέρε Πονς και Ροντέν. Δεξιά της επιθετικής γραμμής θα είναι ο Φαράζ, αριστερά ο Αϊτόρ που θα κάνει ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα και στην κορυφή ο Καμπρέρα έχει τον πρώτο λόγο αντί του Φραν Σολ.

Με 800 ΑΕΚτζήδες στην Λευκωσία

Ο κόσμος της ΑΕΚ εξάντλησε τα 800 εισιτήρια που είχε στη διάθεση του για την σημερινή αναμέτρηση και θα κάνει το ταξίδι στη Λευκωσία για να στηρίξει την ομάδα του σε μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή. Μετά την ήττα από την Πάφο την περασμένη αγωνιστική αν η ΑΕΚ καταφέρει και πάρει το ζητούμενο που είναι η νίκη θα μπορέσει να δει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα