Ομόνοια: Οι προτάσεις σε φορ στο… παρά ένα και τα σωστά μηνύματα στην εκδήλωση των οργανωμένων

Ομόνοια: Οι προτάσεις σε φορ στο… παρά ένα και τα σωστά μηνύματα στην εκδήλωση των οργανωμένων

Newsroom
ΟΜΟΝΟΙΑ
Προσφορά σε δύο φορ έκανε η Ομόνοια, τα περιθώρια στενεύουν και ο κόσμος με την αγωνία στα ύψη περιμένει να προκύψουν ευχάριστα, έστω και στο… παρά ένα κυριολεκτικά.

Η κλεψύδρα αδειάζει εκ νέου στο θέμα της τελευταίας προσθήκης στην Ομόνοια και οι διεργασίες είναι στο φουλ για να προλάβουν τα χρονοδιαγράμματα. Μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει, καθώς η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται, με τις ομάδες να έχουν μέχρι τότε τη δυνατότητα να εγγράψουν νέους παίκτες στις λίστες τους. Και από τις 14 μέχρι τις 30 του μήνα, υπάρχουν οι εναλλακτικές των δανεικών εντός συνόρων και οι παίκτες με το καθεστώς του άνεργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta Cyprus έχει προκύψει μία εξαιρετική περίπτωση φορ, που αγωνίζεται σε προηγμένο πρωτάθλημα της κεντρικής Ευρώπης. Και καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να επέλθει συμφωνία. Δεν είναι στον μοναδικό που έχει σταλεί επίσημη προσφορά από τους «πράσινους», τουλάχιστον ένας ακόμη παίκτης έχει στα χέρια του συγκεκριμένη πρόταση.

Εξάλλου από πηγές στη Θεσσαλονίκη συντηρείται ακόμη θέμα Αλί Σαμάτα. Δεν είναι πάντως κάτι που αν όντως ευδοκιμήσει θα προκαλέσει έκπληξη, καθώς εδώ και καιρό οι ενδιαφερόμενες πλευρές έχουν στενή επαφή. Ομόνοια και ΠΑΟΚ μάλιστα είχαν καταλήξει σε συμφωνία, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με τον Τανζανό διεθνή φορ, σε σχέση με το σύνολο των απολαβών που προνοεί το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς που διατηρεί με τον «δικέφαλο»

Η Ομόνοια επέλεξε όλο αυτό το διάστημα να ακολουθήσει συγκεκριμένη πολιτική. Αρχικά πήγε με τα «μπούνια» στον Αραούχο που αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή διακαή πόθο, στο κάδρο μπήκε κάποια στιγμή και ο Σαμάτα. Ωστόσο παρά την απόφαση της να κάνει την υπέρβαση, με την πρόταση που υπέβαλε στον Αργεντινό να αγγίζει το 1,1 για διετές συμβόλαιο δεν κατέστη δυνατό να του αποσπάσει το ναι!

Πλέον με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν «απειλητικά», παίζει αναγκαστικά το παιχνίδι της υπομονής, με την προσδοκία πως στο τέλος της ημέρας θα εντάξει όντως στο δυναμικό της παίκτη από το πάνω «ράφι», εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη παίκτες μεγάλης αξίας που «κυκλοφορούν» ελεύθεροι. Θα μου πείτε είναι μεγάλο το ρίσκο ναι, αλλά αν τα καταφέρουν η διοίκηση και οι υπεύθυνοι προγραμματισμού, θα το έχουν πράξει με τους δικούς τους κανόνες! Η αγωνία του κόσμου είναι στο ζενίθ, ευελπιστώντας εν τέλει ότι θα προκύψουν τα ευχάριστα, έστω και στο… παρά ένα.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ

Διοργανώθηκε χθες βράδυ επιτυχώς στο «Ηλίας Πούλλος» το «Semper Fidelis supporters day». Οι οργανωμένοι, αλλά και γενικότερα ο λαός της Ομόνοιας το χάρηκε και με το παραπάνω. Πόλος έλξης οι ποδοσφαιριστές, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στάλθηκαν τα σωστά μηνύματα εκ μέρους της διοίκησης, διά στόματος του αναπληρωτή προέδρου Δημήτρη Γρήγορη. Για τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΑΣΟΛ και την ικανοποίηση από το γεγονός μέσα σε αυτό το πλαίσιο κινείται το νεοσύστατο οπαδικό σύνολο του τριφυλλιού, οι «αιώνια πιστοί»!

Α.Γ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα