Απόλλων Λεμεσού: Παράταση στην επιστροφή Ντιόν, συνεχίζει σε κέντρο αποκατάστασης στο Βέλγιο

Απόλλων Λεμεσού: Παράταση στην επιστροφή Ντιόν, συνεχίζει σε κέντρο αποκατάστασης στο Βέλγιο

Newsroom
απόλλων ντιον παραταση
Σύμφωνα με ενημέρωση του Απόλλωνα, ο Μπαμπακάρ Ντιόν δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και θα πρέπει να συνεχίσει την αποθεραπεία του σε κέντρο αποκατάστασης του Βελγίου.

Η επιστροφή του άτυχου Μπαμπακάρ Ντιόν στη δράση θα πάρει παράταση, καθώς η κλινική εικόνα του παίκτη δεν είναι τόσο καλή ώστε να ενταχθεί και πάλι στις αποστολές του Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο 27χρονος Σενεγαλέζος είχε αποχωρήσει από την προπόνηση στα μέσα Ιουλίου με πρόβλημα στην αριστερή κνήμη του, κάτι το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει ξεπεραστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Κυανόλευκων για την κατάσταση του παίκτη:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Μπαμπακάρ Ντιόν θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης του σε ειδικό κέντρο στο Βελγίο.

Παρά την βελτιωμένη κλινική εικόνα του, ο ποδοσφαιριστής δεν κρίνεται ακόμη έτοιμος να επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, λόγω καθυστερημένης πώρωσης του κατάγματός του.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα