Άρης Λεμεσού: «Πράσινος» μέχρι το 2028 ο Σαρφό

Άρης Λεμεσού: «Πράσινος» μέχρι το 2028 ο Σαρφό

Newsroom
ΣΑΡΦΟ
Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Άλεξ Οπούκο Σαρφό, με το νεαρό Γκανέζο να παραμένει στη Λεμεσό έως το 2028.

Κάτοικος Λεμεσού θα παραμείνει έως το 2028 ο Άλεξ Οπούκο Σαρφό, με τον Άρη να ανακοινώνει το μεσημέρι της Δευτέρας (9/9) την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο 19χρονος Γκανέζος έχει -μόλις- δυο συμμετοχές με τη φανέλα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ενώ την περασμένη σεζόν (2023-2024) αγωνίστηκε ως δανεικός στην ΑΕ Ζακακίου, με απολογισμό 34 συμμετοχές και μια ασίστ.

Η ανακοίνωση:

Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Άλεξ Οπόκου Σαρφό, μέχρι το καλοκαίρι του 2028!

Ο νεαρός (20/10/2004) Γκανέζος μέσος, διατηρούσε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Μάϊο του 2026 και κατά την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην ΑΕΖ, καταγράφοντας 32 συμμετοχές. Η πολύ καλή σεζόν του Σαρφό, επιβραβεύτηκε με την επιστροφή του στον Άρη με τον οποίο ήδη κατέγραψε δύο συμμετοχές στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Το νέο συμβόλαιο θα διατηρήσει τον Σαρφό στις τάξεις του Άρη για τις επόμενες τέσσερις σεζόν.

Συγχαίρουμε τον Άλεξ και του ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με τη φανέλα του Άρη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα