Άρης Λεμεσού: Μετά το 3 στα 3 τα… 3 ντέρμπι!

Άρης Λεμεσού: Μετά το 3 στα 3 τα… 3 ντέρμπι!

Σάββας Νεοκλέους
aris_lemesou_derby
Ο Άρης Λεμεσού έχει το απόλυτο, μιας και σε τρεις αγωνιστικές της Cyprus League μετράει ισάριθμες νίκες.  Κέρδισε στην πρεμιέρα εκτός έδρας την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών με 1-3, ακολούθησε η εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της νεοφώτιστης Ομόνοιας 29Μ και χθες επικράτησε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 0-3 της Ομόνοιας Αραδίππου.

Πήρε την ουσία ο Άρης σε αυτά τα τρία παιχνίδια, όπου ήταν και το φαβορί, έτσι, με ανεβασμένη ψυχολογία και να είναι στην κορυφή του πίνακα με 9 βαθμούς κοιτάει τη δύσκολη συνέχεια.

Είναι δύσκολη η συνέχεια, μιας και έχει 3 ντέρμπι, από την 4η μέχρι την 6η αγωνιστική. Το ερχόμενο Σάββατο είναι το Λεμεσιανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, με τον Άρη ως τυπικά γηπεδούχο. Ακολούθως, ο Άρης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την 29η Σεπτεμβρίου την Πάφος FC, ενώ για την 6η αγωνιστική θα υποδεχθεί στο «ΆλφαΜέγα Stadium» την Ομόνοια.

Είναι τρία ντέρμπι, όπου ο Άρης με το απόλυτο βαθμών έχει φτιάξει μία τέτοια αυτοπεποίθηση και είναι σε τέτοιο βαθμό ετοιμότητας για να… κτυπήσει αυτά τα παιχνίδια. Εάν καταφέρει και τα κερδίσει αυτά τα ντέρμπι η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι, τότε η δυναμική που θα πάρει για τη συνέχεια του μαραθωνίου θα είναι σε τέτοιο βαθμό που θα του δημιουργεί προοπτικές εκπλήρωσης των στόχων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα