ΠΑΕΕΚ: Αναλαμβάνει την νομική κάλυψη των Κύπριων φιλάθλων

ΠΑΕΕΚ: Αναλαμβάνει την νομική κάλυψη των Κύπριων φιλάθλων

Newsroom
pano_kipros
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ποινική δίωξη κατά των Κύπριων φιλάθλων, όσον αφορά τα πανό που αναρτήθηκαν στο παιχνίδι της Κύπρου με το Κόσοβο, με τον αναβρασμό του αθλητικού κοινού της χώρας να είναι κάτι παραπάνω από εμφανή και την ΠΑΕΕΚ να αναλαμβάνει την υποστήριξή τους στα νομικά ζητήματα.

Τα δυο πανό τα οποία αναρτήθηκαν στο παιχνίδι με το Κόσοβο, τα οποία ανέγραφαν «Η Κύπρος είναι Ελληνική», και «το Κόσοβο είναι Σερβία», οδήγησαν αυτούς που τα ύψωσαν, «στην ποινική οδό».

Ο αναβρασμός και η οργή του φίλαθλου κυπριακού κοινού έχει εκφραστεί πολλάκις από την στιγμή που κατέστει γνωστό το γεγονός, με την ΠΑΕΕΚ, σωματείο γνωστό για τα προσφυγικά του ιδεώδη, να ενημερώνει με ανακοίνωσή της ότι επρόκειτο να αναλάβει στο 100% τα νομικά έξοδα των φιλάθλων! Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας αποφάσισε να τους υπερασπιστεί στο δικαστήριο για να αθωωθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΠΑΕΕΚ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε.Ε.Κ. Κερύνειας μετά από έκτακτη συνεδρία του, αποφάσισε, εφόσον και οι ίδιοι οι λεβέντες οι οποίοι ανάρτησαν τα πανό στο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Κύπρου ενάντια στο αντίστοιχο του Κοσσυφοπέδιου το αποδεχτούν, πως είναι διατεθημένο να αναλάβει και να παρέχει δωρεάν την νομική εκπροσώπηση και υπεράσπιση τους ενώπιον του δικαστηρίου, Εις μνήμη των καλαθοσφαιριστών της ΠΑΕΕΚ μας, που έπεσαν μαχόμενοι για τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ στα βουνά του Πενταδακτύλου το 1974 ενάντια στον Τούρκο εισβολέα και σε πείσμα ανθρώπων που στηρίζουν ή προσλαμβάνουν άτομα τα οποία πανηγυρίζουν γενοκτονίες Ελλήνων ή/και διατηρούν ακαδημίες στην σκλαβωμένη μας Κερύνεια.
Ενάντια στον παραλογισμό απαντάμε με ΛΟΓΙΚΗ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα