Ανόρθωση: Για την ώρα δεν υπάρχει φως στο τούνελ…

Ανόρθωση: Για την ώρα δεν υπάρχει φως στο τούνελ…

Newsroom
anorthosi_fans_maxites.jpg
Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν προκύπτει στα διοικητικά της Ανόρθωσης. Η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει κάποιες επαφές ατόμων με διάφορους αλλά και μέλη των οργανωμένων, αλλά για την ώρα δεν έχει προκύψει κάποια σημαντική και ουσιαστική εξέλιξη.

Υπάρχουν ακόμη μερικές μέρες για να μπορέσει κάποιο άτομο να ανακοινώσει συνδυασμό και να διεκδικήσει την προεδρία στην εκλογική Συνέλευση της 19ης Σεπτεμβρίου αλλά με τα υφιστάμενα δεδομένα δεν αποκλείεται να μην προκύψει επίσημο ενδιαφέρον μέχρι και τις 16 του μήνα και να πάμε σε παράταση και νέα ημερομηνία.

Αυτό δείχνει και τις δυσκολίες που προκύπτουν σε διοικητικό επίπεδο στην ομάδα της Αμμοχώστου η οποία καλείται να βρει λύσεις και τρόπους να ανταπεξέλθει και να βγει από το αδιέξοδο για να ατενίσει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Χρειάζεται να βρεθούν τα κατάλληλα άτομα στις κατάλληλες θέσεις και πόστα και να υπάρχει αγαστή συνεργασία, κάτι το οποίο απουσιάζει από τα διοικητικά της Ανόρθωσης.

Με στόχο το κέρδος


Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή περιμένει την Ανόρθωση στο «Στέλιος Κυριακίδης» όπου θα αντιμετωπίσει την Πάφο με μοναδικό στόχο να φύγει αν όχι με τη νίκη με βαθμολογικό όφελος. Αγωνιστικά εκτός είναι οι Ιωάννου, Τεϊσέιρα και Παρούτης.

Τέλος τα εισιτήρια


Οι φίλοι της Ανόρθωσης έχουν εξαντλήσει τα 800 περίπου εισιτήρια που είχαν στη διάθεση τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πάφο. Αν υπήρχαν άλλα τόσα και πάλι ο κόσμος θα τα είχε εξαντλήσει και αυτό δείχνει την μεγάλη αφοσίωση και αγάπη που υπάρχει στον σύλλογο, παρά τα τεράστια προβλήματα που ταλανίζουν καθημερινά.

Με Ολυμπιακό εκτός…


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση της πρώτης φάσης του κυπέλλου με την Ανόρθωση να κληρώνεται απέναντι στον Ολυμπιακό με τον αγώνα να είναι εκτός έδρας και να είναι μονός. Με προσοχή και την πρέπουσα σοβαρότητα η «Κυρία» αναμένεται να περάσει στην επόμενη φάση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα