Ανόρθωση: Το διοικητικό αδιέξοδο, το θέμα με Σπόλιαριτς και η ενίσχυση με μέσο που επείγει

Ανόρθωση: Το διοικητικό αδιέξοδο, το θέμα με Σπόλιαριτς και η ενίσχυση με μέσο που επείγει

Newsroom
anorthosi_17.9.2024
Πονάει πολύ η Ανόρθωση, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Την ίδια ώρα υπάρχει και το οικονομικό που δεν έχει βοηθήσει να κλείσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον Σεπτέμβριο.

Μία απ’ τα ίδια στην φετινή Ανόρθωση. Τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο η ομάδα πονάει πολύ. Ταλαιπωρείται, λυγίζει αλλά παλεύει να βρει τρόπους να ορθοποδήσει και να αρχίσει να πατά ξανά στα πόδια της. Πράγμα εξαιρετικά δύσκολο μεν αλλά το έχει πετύχει ξανά στην μεγάλη ιστορία της, έστω κι αν τώρα τα πράγματα φαντάζουν ακόμη πιο δύσκολα.

Διοικητικά υποψηφιότητες για την εκλογική συνέλευση της Πέμπτης δεν έχουν κατατεθεί. Έτσι το πιο πιθανό είναι να οριστεί Διοικούσα Επιτροπή που θα «τρέξει» τα θέματα που υπάρχουν μέχρι να βρεθεί διοίκηση για να αναλάβει. Όσες προσπάθειες και να έγιναν, όσες επαφές και να είχαμε κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό να συμβεί.

Η ομάδα είναι σε διοικητικό αδιέξοδο. Θα πρέπει να βρεθούν κάποιοι τολμηροί να αναλάβουν και να κάνουν μία νέα προσπάθεια από το μηδέν. Ο κόσμος θέλει να δει ανθρώπους στα διοικητικά «καθαρούς» και που να μην είχαν ανάμειξη σε προηγούμενα διοικητικά συμβούλια. Θέλει να υπάρξει ριζική αλλαγή στα γραφεία και στην όλη δομή.

Την ίδια ώρα υπάρχει και το οικονομικό που δεν έχει βοηθήσει να κλείσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον Σεπτέμβριο και η Ανόρθωση ακόμη ψάχνει μέσο. Ο Μπράουν του Άρη έριξε πόρτα στην Ανόρθωση. Ένας παίκτης που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα παρακαλούσε να αγωνιστεί στην ομάδα της Αμμοχώστου και αυτό από μόνο του δείχνει πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Ο Οκκάς το παλεύει για άνεργο μέσο και έχει κάποιες περιπτώσεις που εξετάζει. Το θέμα είναι όποιος και να έρθει πότε θα μπορέσει να βοηθήσει και πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να φθάσει στα επίπεδα που πρέπει. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι αυτός που θα έρθει να έχει να δώσει πράγματα και όχι απλά να έρθει για να συμπληρώνει το διπλό στις προπονήσεις. Αν είναι έτσι καλύτερα να μην αποκτηθεί κανείς και να γλιτώσει και η ομάδα ένα συμβόλαιο.

Τα αγωνιστικά δεδομένα


Πρόβλημα με τον Σπόλιαριτς έχει προκύψει ο οποίος θα χάσει το ματς με την Ομόνοια λόγω θλάσης και πιθανόν και το ματς με τον Εθνικό. Παραμένουν εκτός οι Ιωάννου, Τεϊσέιρα και Γκαρθία, ενώ επιστρέφει στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Δανιήλ Παρούτης που εξέτισε την τιμωρία του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα