Ανόρθωση: Το πλάνο του Οκκά με Γκιούρτσο και στόχο το stop στην Πάφο

Ανόρθωση: Το πλάνο του Οκκά με Γκιούρτσο και στόχο το stop στην Πάφο

Newsroom
οκκας ανο 14/6
Μια άκρως απαιτητική αποστολή περιμένει αύριο την Ανόρθωση (14/9, 19:00) καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης». Για να έχει τύχη, καλείται να κλείσει σωστά τους χώρους, να περιορίσει τους γρήγορους επιθετικούς παίκτες της αντιπάλου και να μπορέσει να έχει ποιότητα και γρήγορη σκέψη στην επίθεση.

Εξαιρετικά δύσκολη αποστολή περιμένει την Ανόρθωση αύριο στο «Στέλιος Κυριακίδης» μιας και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Πάφο σε μία εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική έξοδο. Ένα παιχνίδι όπου ο Οκκάς και οι παίκτες του θα πρέπει να ακουμπήσουν το τέλειο για να διεκδικήσουν τη νίκη και το τρίποντο.

Δεδομένη είναι όπως φαίνεται η χρησιμοποίηση του Άνταμ Γκιούρτσο στο αρχικό σχήμα μιας και είναι έτοιμος από κάθε άποψη και θα πάρει φανέλα βασικού. Αυτό θα φέρει πιθανόν και κάποια διαφοροποίηση στο αρχικό σχήμα με το 5-3-2 να μετατρέπεται ουσιαστικά σε 5-4-1.

Θυμίζουμε ότι εκτός πλάνων είναι οι Τεϊσέιρα, Παρούτης και Ιωάννου. Με αυτά τα δεδομένα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ζίβκοβιτς, η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Μουγκαμπί, Μλάντοβιτς και Χρυσόπουλο, δεξιά θα κινείται ο Κονσεϊσάο και αριστερά ο Κίκο.

Στην μεσαία γραμμή επικρατέστεροι είναι οι Αρτυματάς και Ρόγκουλιτς, δεξιά θα είναι ο Γούλερι ή ο Θεοδώρου με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα, αριστερά της επίθεσης ο Γκιούρτσο και στην κορυφή ο Ράφα Λόπες. Δεν αναμένεται να είναι ενδεκάδα ο Ίλιεφ αλλά λογικά θα είναι στην αποστολή για πρώτη φορά.

Αυτό που καλείται να κάνει η Ανόρθωση για να έχει τύχη στην Πάφο είναι να κλείσει σωστά τους χώρους, να περιορίσει τους γρήγορους επιθετικούς παίκτες της αντιπάλου και να μπορέσει να έχει ποιότητα και γρήγορη σκέψη στην επίθεση, κάτι που έλλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια. Επίσης, να αποφευχθούν τα εύκολα ατομικά λάθη που έχουν ήδη στοιχίσει.

Δεν θα είναι μόνοι


Τα 800 εισιτήρια που είχε στη διάθεση της η Ανόρθωση έχουν εξαντληθεί και για μία ακόμη φορά ο κόσμος θα είναι εκεί παρά την πίκρα του για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Είναι δεδομένο ότι οι φίλοι της «Κυρίας» με τη φωνή τους θα στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές αισιοδοξώντας για το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Τίποτα ουσιαστικό


Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν έχει προκύψει στα διοικητικά της Ανόρθωσης. Επαφές, διεργασίες και συναντήσεις έχουν γίνει και γίνονται αλλά ακόμη κάτι χειροπιαστό δεν υπάρχει. Οι φίλοι της ομάδας κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας τις εξελίξεις και τα νεότερα αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι. Στις 16 του μήνα λήγει η διορία υποβολής υποψηφιοτήτων και είναι ορατό το ενδεχόμενο να μην κατατεθεί κανένας συνδυασμός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα