Επιστολή της ΚΟΠ στην Ομόνοια 29ης Μαΐου: «Να μεταφερθεί η πορεία της Θύρας 9 για άλλη μέρα»

Επιστολή της ΚΟΠ στην Ομόνοια 29ης Μαΐου: «Να μεταφερθεί η πορεία της Θύρας 9 για άλλη μέρα»

Newsroom
omonoia poreia
Η κυπριακή Ομοσπονδία έκανε έκκληση προς την Ομόνοια 29ης Μαΐου να ζητήσει από τους οπαδούς της να μεταφέρουν σε άλλη ημέρα την πορεία τους, λόγω του ντέρμπι στη Λεμεσό ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ.

Η ΚΟΠ ενημέρωσε τον Απόλλωνα, την ΑΕΛ και την Ομόνοια 29ης Μαΐου σχετικά με τις ανησυχίες της για την παράλληλη διεξαγωγή του ντέρμπι και της πορείας της «Θύρας 9», που μπορεί να οδηγήσει σε επεισόδια.

Αναλυτικά η επιστολή της ΚΟΠ σε Απόλλωνα, ΑΕΛ και Ομόνοια 29ης Μαΐου:

«Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει επιστολή από τον Αναπληρωτή Αρχηγό Αστυνομίας, κ. Δημήτρη Δημητρίου, ημερομηνίας 12.09.20204, (αντίγραφο της οποίας επισυνάπτεται), με την οποία εκφράζει τις ανησυχίες του, αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν στην αστυνόμευση των αγώνων Ποδοσφαίρου, αλλά και άλλων γεγονότων, όπως στην προκειμένη περίπτωση πορεία φιλάθλων στην ίδια πόλη που διεξάγεται τοπικό ντέρμπι.


Είναι και η θέση της Ομοσπονδίας ότι τέτοιες ενέργειες και/ή εκδηλώσεις πρέπει να αποφεύγεται να γίνονται ταυτόχρονα ιδιαίτερα μέσα στην ίδια Επαρχία και την ίδια σχεδόν ώρα που διεξάγονται αγώνες ντέρμπι που θα συγκεντρώσουν μεγάλο όγκο φιλάθλων στο γήπεδο, αλλά και μετακίνηση μεγάλου όγκου φιλάθλων από την Πόλη προς το γήπεδο.

Παράκλησή μας προς την ΑΛΣ Ομόνοια 29 Μ να είναι να κάνει έκκληση προς τους φιλάθλους της να αναβληθεί η πορεία των φιλάθλων της και/ή να διεξαχθεί σε άλλη μέρα που δεν θα επηρεάζει άλλα γεγονότα.

Επίσης παράκλησή μας προς τα σωματεία ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΕΛ είναι να συστήσουν στους φιλάθλους τους να δείξουν αυτοσυγκράτηση κατά τη διάρκεια της μετάβασης και αποχώρησης τους από και προς το στάδιο».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / CHARA SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα