Πετράκης: «Ότι δεν πήραμε μέχρι τώρα θα το πάρουμε στην πορεία»

Πετράκης: «Ότι δεν πήραμε μέχρι τώρα θα το πάρουμε στην πορεία»

Newsroom
ΠΕΤΡΑΚΗΣ
Την πεποίθησή του πως η κατάσταση θα γυρίσει εξέφρασε ο Γιώργος Πετράκης, μετά την εντός έδρας ήττα (0-1/ 15/9) της Ομόνοιας 29Μ από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Παρά το γεγονός πως ήταν καλύτερη και δημιούργησε πιο απειλητικές ευκαιρίες, η Ομόνοια 29Μ είδε την Ένωση Νέων Παραλιμνίου να φεύγει με το διπλό (0-1) από το «Κατωκοπιά - Επιστροφή», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη έμεινε ουραγός, έχοντας τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, με τον έμπειρο τεχνικό να τονίζει πάντως πως η κατάσταση θα γυρίσει και η ομάδα του θα πάρει στην πορεία όσα αξίζει.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

«Στο πρώτο ημίχρονο λόγω του αέρα αλλά και της προσέγγισης που είχε ο αντίπαλος, δυσκολευτήκαμε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες και περιορίσαμε τον αντίπαλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κλασικές ευκαιρίες, όπου μπορούσαμε να σκοράρουμε. Βρέθηκε σε καλή μέρα ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος και αυτό είναι σημαντικό. Σίγουρα δεν είναι αποτέλεσμα που μας αρέσει, ούτε αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού.

Αν συνεχίσουμε με αυτή τη στάση σίγουρα η κατάσταση θα γυρίσει. Ότι δεν πήραμε μέχρι τώρα θα το πάρουμε στην πορεία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα