ΑΕ Λεμεσού: Το έκανε και πέρσι, αλλά τώρα να είναι αλλιώς στα ντέρμπι!

ΑΕ Λεμεσού: Το έκανε και πέρσι, αλλά τώρα να είναι αλλιώς στα ντέρμπι!

Σάββας Νεοκλέους
ael_derby
Στην περασμένη σεζόν, αυτή του 2023-2024, η ΑΕΛεμεσού ξεκίνησε το πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας κάνοντας το δύο στα δύο, όπως και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Στο περσινό πρωτάθλημα η ΑΕΛ κέρδισε εκτός έδρας τη Δόξα Κατωκοπιάς και εντός έδρας την ΑΕΖακακίου, ενώ ακολούθησαν τέσσερα ντέρμπι όπου δεν κέρδισε ούτε και ένα (απολογισμό 1 ισοπαλία με Ομόνοια και 3 ήττες από Πάφος FC, Απόλλωνα, Ανόρθωση), ενώ έχασε και για την 7η αγωνιστική από τον Εθνικό Άχνας, όπου ήρθε μετά το διαζύγιο με τον προπονητή, Χρίστο Χαραλάμπους.

Στο πρωτάθλημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, η ΑΕΛ ξεκίνησε με το δύο στα δύο, κέρδισε εκτός έδρας την Ομόνοια 29Μ και εντός έδρας την Ομόνοια Αραδίππου, ενώ τώρα έχει στη σειρά τρία ντέρμπι (Απόλλωνα, Πάφος FC, Ομόνοια) και έπειτα το εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας για την 6η αγωνιστική.

Σίγουρα, ουδείς στην ΑΕΛ θέλει να σκέφτεται ότι θα προκύψει παρόμοιο σκηνικό όπως πέρσι, δηλαδή μετά το ιδανικό ξεκίνημα με δύο νικηφόρα αποτελέσματα στις πρώτες δύο αγωνιστικές, στα ντέρμπι θα πάρει την… κάτω βόλτα με αρνητικά αποτελέσματα.

Άπαντες ευελπιστούν ότι αυτή η… νέα ΑΕΛ θα έχει διαφορετικό πρόσωπο και θετικό απολογισμό από τα ντέρμπι που έχει τώρα μπροστά της, για να μπορέσει να ανεβαίνει συνεχώς και στον τομέα ψυχολογίας αλλά και στον βαθμολογικό πίνακα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα