Απόλλων Λεμεσού - ΑΕ Λεμεσού: Το μυαλό τους μονάχα στα ντέρμπι - Ο… κοινός προβληματισμός τους

Σάββας Νεοκλέους
κολμαν μπεργκ ντερμπι
Ο απόηχος για το Λεμεσιανό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Cyprus League, Απόλλων-ΑΕΛ, που δεν ξεκίνησε ποτέ καλά κρατεί ακόμη, εντούτοις, οι προπονητές των δύο ομάδων, καθώς και οι ποδοσφαιριστές, έχουν μονάχα στραμμένη την προσοχή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν.

Απόλλωνας και ΑΕΛ για την 4η αγωνιστική έχουν ντέρμπι να δώσουν στο «ΆλφαΜέγα Stadium». Το ερχόμενο Σάββατο ο Απόλλωνας θα είναι τυπικά φιλοξενούμενος για το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, ενώ η ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή θα υποδεχθεί την Πάφος FC.

Με δεδομένο ότι δεν αγωνίστηκαν Απόλλωνας και ΑΕΛ την 3η αγωνιστική, καθώς και με το ότι είχε προηγηθεί διακοπή στο πρωτάθλημα ελέω υποχρεώσεων Εθνικών ομάδων, αυτό σημαίνει ότι μετά από τρεις βδομάδες θα επιστρέψουν στη δράση «κυανόλευκοι» και «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού. Είχαν αγωνιστεί και οι δύο για τη 2η αγωνιστική την 31η Αυγούστου, έτσι, Αντριάν Γκούλα (προπονητής Απόλλωνα) και Κρις Κόλμαν (προπονητής ΑΕΛ) προβληματίζονται, ήδη, για το πως θα παρουσιαστούν οι παίκτες τους μετά από τρεις βδομάδες… απραξίας.

Προσπαθούν μέσα από αυτή τη… μίνι προετοιμασία τους, να μην επηρεαστούν σε τόσο μεγάλο βαθμό οι παίκτες από την απραξία και από τα όσα έγιναν και δεν έγιναν στο μεταξύ τους ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Οι αντίπαλοι τους θα έχουν επιπλέον παιχνίδια στα πόδια τους, μιας και ο Άρης (αντίπαλος Απόλλωνα) έχει το απόλυτο βαθμών (3 νίκες σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος) και είναι στην κορυφή με 9 βαθμούς, ενώ η Πάφος FC (αντίπαλος ΑΕΛ), σήμερα ολοκληρώνει την εκκρεμότητα της πρεμιέρας, ενώ έχει και επιπλέον τα Ευρωπαϊκά ματς.

Πολύ δύσκολο έργο για τους προπονητές Απόλλωνα και ΑΕΛ, αλλά δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν από το να έχουν μονάχα όλοι όσοι είναι στα αποδυτήρια των δύο ομάδων την προσοχή τους και το μυαλό τους στα προσεχές παιχνίδια πρωταθλήματος που έχουν και να αφήσουν τα γεγονότα της 15ης Σεπτεμβρίου στις νομικές ομάδες και διοικήσεις των δύο πλευρών!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα