ΑΠΟΕΛ: Το ξέσπασμα του Ελ Αραμπί

ΑΠΟΕΛ: Το ξέσπασμα του Ελ Αραμπί

Newsroom
el_arabi_apoel
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, στα 37 του, συνεχίζει να εντυπωσιάζει, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του πιστολέρο και σκοράροντας δυο καθοριστικά γκολ στη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Καρμιώτισσας.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά τη φήμη του πιστολέρο, οδηγώντας τον ΑΠΟΕΛ στη νίκη επί της Καρμιώτισσας με δύο καθοριστικά γκολ.

Στα 37 του χρόνια, ο Μαροκινός φορ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητά του στο γήπεδο, επιδεικνύοντας την εμπειρία και το ένστικτο ενός παίκτη που γνωρίζει άριστα πότε και πώς να δράσει. Η παρουσία του ήταν καθοριστική από την πρώτη στιγμή, με την μπάλα να χτυπά το δοκάρι σε μία από τις προσπάθειές του. Δεν πτοήθηκε ωστόσο…

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ δεν άφησαν τη σπουδαία εμφάνιση του Ελ Αραμπί να περάσει απαρατήρητη. Το όνομά του έγινε σύνθημα στην κερκίδα των «πορτοκαλί», με τον κόσμο να εκφράζει την απόλυτη στήριξή του και την πίστη στις δυνατότητές του.

Η σχέση του με την εξέδρα είναι ιδιαίτερη, καθώς ο Ελ Αραμπί έχει καταφέρει να συνδυάσει το πάθος του με την επιτυχία της ομάδας, αποδεικνύοντας ότι ένας μεγάλος παίκτης κρίνεται όχι μόνο από τα γκολ που πετυχαίνει, αλλά και από την επίδραση που έχει στο σύνολο.

Ο ίδιος, με απόλυτη ταπεινότητα, δήλωσε: «Δεν έχω στόχο αριθμό γκολ. Είμαι χαρούμενος όταν σκοράρω, αλλά το σημαντικότερο είναι να νικά η ομάδα». Αυτή η δήλωση αντικατοπτρίζει πλήρως την αφοσίωσή του στο ομαδικό πνεύμα και την ουσία του αθλητισμού. Στα μάτια των οπαδών, ο Ελ Αραμπί δεν είναι απλώς ένας σπουδαίος παίκτης· είναι ένας ηγέτης εντός και εκτός γηπέδου, με τη συνέπειά του να αποτελεί έμπνευση για τους συμπαίκτες του.

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ είναι απόδειξη ότι η ομάδα διαθέτει τα εφόδια να ανταποκριθεί στους υψηλούς στόχους που έχει θέσει. Και με τον Ελ Αραμπί σε τέτοια φόρμα, το μέλλον διαγράφεται ελπιδοφόρο. Φτάνει να βρει άξιους συμπαραστάτες.

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα