ΑΠΟΕΛ: Χωρίς τρεις παίκτες στο Παραλίμνι και οι σκέψεις για Ντβάλι

ΑΠΟΕΛ: Χωρίς τρεις παίκτες στο Παραλίμνι και οι σκέψεις για Ντβάλι

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει το Παραλίμνι στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής στο «Τάσος Μάρκου» με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Λευκωσίας, ωστόσο, θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, καθώς τρεις παίκτες μένουν εκτός αποστολής.

Ο Γερμανός μέσος Μαξ Μάγιερ δεν υπολογίζεται λόγω μυϊκού τραυματισμού, ενώ ο τερματοφύλακας Ανδρέας Χριστοδούλου συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Ο Πίτσι επίσης απουσιάζει, καθώς δεν ήταν εγγεγραμμένος την αρχική ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Πέρα από τις συγκεκριμένες απουσίες, δεν θεωρείται δεδομένο πως θα αγωνιστούν οι Σούσιτς και Ντβάλι. Ο δεύτερος κουβαλά «ταλαιπωρία» λόγω συνεχόμενων αγώνων με την εθνική του ομάδα και ίωσης. Η ομάδα γενικώς θα πρέπει να διαχειριστεί την κούραση και τους τραυματισμούς, χωρίς όμως να χάσει τον στόχο της νίκης.

Μετά την πρόσφατη νίκη στο πρωτάθλημα, ο ΑΠΟΕΛ ελπίζει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί και να ανεβεί βαθμολογικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα