Άρης Λεμεσού: Να τριτώσουν οι νίκες για να πάει με φόρα στα ντέρμπι

Άρης Λεμεσού: Να τριτώσουν οι νίκες για να πάει με φόρα στα ντέρμπι

Σάββας Νεοκλέους
aris_lemesou
Για την 3η αγωνιστική της Cyprus League η αποστολή του Άρη Λεμεσού ταξιδεύει σήμερα στη Λάρνακα, όπου η ώρα 20:30 θα φιλοξενηθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από την Ομόνοια Αραδίππου.

Με στόχο το 3/3 ο Άρης Λεμεσού ταξιδεύει στη Λάρνακα, όπου θα αντιμετωπίσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Ομόνοια Αραδίππου.

Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι με το απόλυτο βαθμών, δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, πάει με ανεβασμένη ψυχολογία για τη βραδινή αναμέτρηση, έχοντας ως ζητούμενο να… τριτώσει τις νίκες, όπου εάν υπάρχουν απώλειες για ΑΕΛ και Ομόνοια στα ντέρμπι που έχουν σε αυτή την αγωνιστική, Απόλλωνα και ΑΕΚ, αντίστοιχα, τότε δεν αποκλείεται ο Άρης με το πέρας της 3ης αγωνιστικής να είναι μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Για τον Άρη είναι επιτακτική ανάγκη να δώσει σήμερα συνέχεια στις επιτυχίες, μιας και μετά ακολουθούν ντέρμπι για την ελαφρά ταξιαρχία. Στην 4η αγωνιστική έχει το τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, έπειτα για την 5η αγωνιστική εκτός έδρας με την Πάφος FC και ακολουθεί το εντός έδρας με την Ομόνοια.

Ενόψει της βραδινής αναμέτρησης με την Ομόνοια Αραδίππου ο Αλεξέι Σπιλέφσκι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κοκόριν, ενώ όλοι οι άλλοι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεση του κόουτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα