Καρμιώτισσα, Εθνική Κύπρου: «Κοπιάστε, πάρτε τον και πάμε γι’ άλλον…»

Σάββας Νεοκλέους
sofronis_dimosthenous
Κάπως έτσι μοιάζει το σκηνικό – όπως αναφέρει ο τίτλος του ρεπορτάζ μας – για το πως έχει του προπονητή της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών, Σωφρόνη Αυγουστή, με την ΚΟΠ για ανάληψη της σκυτάλης της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών Κύπρου.

Αν και την περασμένη βδομάδα η διοίκηση της Καρμιώτισσας προτίμησε μία τακτική διάψευσης του θέματος Αυγουστή-Εθνική, εντούτοις, οι αξιωματούχοι της ΚΟΠ φαίνεται να τα έχουν βρει με τον Σταύρο Δημοσθένους, να έχουν έτοιμη και την πρόταση αποζημίωσης προς την ομάδα των Πολεμιδιών και έτσι ο πρόεδρος των «πορτοκαλί», λογικά μετά το ματς της Παρασκευής κόντρα στην Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League ν’ αποχαιρετά τον Κύπριο κόουτς και να του εύχεται κάθε καλό στη νέα σελίδα που θα γυρίσει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Μάλιστα δε, οι προτάσεις από ατζέντηδες για άνεργους προπονητές είναι αρκετές που έχει ενώπιον του ο Σταύρος Δημοσθένους και δεν αποκλείεται όταν και εφόσον ολοκληρωθεί η… πράξη μετακίνησης του Σωφρόνη Αυγουστή στην ΚΟΠ να υποδείξει άμεσα και τον εκλεκτό που θα πάρει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας της Καρμιώτισσας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα