ΑΠΟΕΛ: Η βελτίωση, ο Λαΐφης, ο «Πιστολέρο» και η επόμενη ημέρα

ΑΠΟΕΛ: Η βελτίωση, ο Λαΐφης, ο «Πιστολέρο» και η επόμενη ημέρα

Newsroom
apoel
Παρά το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Καρμιώτισσα, η εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ είχε δυο όψεις, με τον Ελ Αραμπί να είναι ο καταλύτης της επιτυχίας.

Ο ΑΠΟΕΛ κατέγραψε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στην Καρμιώτισσα, αφήνοντας ενθαρρυντικά μηνύματα. Παρότι το τελικό αποτέλεσμα έδωσε χαμόγελα στους «γαλαζοκίτρινους», η εμφάνιση της ομάδας είχε δύο όψεις, καθώς το πρώτο ημίχρονο δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες.

Στα πρώτα 30 λεπτά, ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να βρει ρυθμό. Η ανάπτυξη της ομάδας ήταν αργή και περιορισμένη, με λίγες απειλητικές φάσεις. Ήταν φανερό πως ο ΑΠΟΕΛ δυσκολευόταν να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό, με τους παίκτες να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστούν.

Μετά το πρώτο μισάωρο, όμως, η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε στροφές, πίεσε ψηλά και άρχισε να δημιουργεί σοβαρές ευκαιρίες. Η τακτική του Ζοζέ Ντομίνγκες να χτίζει το παιχνίδι από την άμυνα απέδωσε, καθώς οι «γαλαζοκίτρινοι» κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό και να επιβληθούν.

Ελ Αραμπί: Ο απόλυτος πρωταγωνιστής

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν ο καταλύτης της επιτυχίας. Ο επιθετικός έδειξε την ποιότητά του και ηγήθηκε της επίθεσης. Με κρίσιμες παρεμβάσεις, καθοριστικές πάσες και γκολ, ο «Πιστολέρο» απέδειξε γιατί αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της φετινής ομάδας.

Οι απουσίες και η επόμενη μέρα

Αν και ο ΑΠΟΕΛ παρατάχθηκε με απουσίες σημαντικών παικτών όπως οι Ντβάλι, Μάγιερ, Κοσταντίνοφ και Μπα, η ομάδα κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Η επάνοδος αυτών των ποδοσφαιριστών θα δώσει περαιτέρω ώθηση, ενώ η σωστή καθοδήγηση από τον Ντομίνγκες θα είναι σημαντική.

Οι νεοφερμένοι αφήνουν υποσχέσεις

Οι νέοι παίκτες έστειλαν θετικά μηνύματα. Ο Λαΐφης ήταν εξαιρετικός στην άμυνα, ο Αμπάνια έδειξε πάθος και ακολουθούσε πιστά το πλάνο του προπονητή, ενώ ο Κιντιγιά συνέβαλε καθοριστικά με την ασίστ στο πρώτο γκολ.

Συνεχής βελτίωση ως μονόδρομος

Παρά την επιτυχία, ο ΑΠΟΕΛ γνωρίζει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητη για να σταθεροποιήσει τις επιδόσεις του και να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες. Οι προκλήσεις της σεζόν είναι πολλές και η ομάδα επιβάλλεται να συνεχίσει να βελτιώνεται, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να διεκδικήσει μεγαλύτερους στόχους στο μέλλον.

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / GIORGOS MICHAEL

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα