Ομόνοια 29Μ - ΕΝΠ: Οι ενδεκάδες στο ντέρμπι των νεοφώτιστων

Newsroom
ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ ΕΝΠ
Ομόνοια 29Μ και ΕΝ Παραλιμνίου «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στις 18:00, στο πρώτο ντέρμπι νεοφώτιστων της σεζόν, για την 3η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας. Δείτε τις επιλογές των Πετράκη και Γκούτμαν.

Στις 18:00, η Ομόνοια 29Μ φιλοξενεί την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan, στο πρώτο ντέρμπι νεοφώτιστων της σεζόν.

Ντεμπούτο για τους φιλοξενούμενους κάνουν οι Μιλίσεβιτς και Κράιντς, ενώ οι γηπεδούχοι του Πετράκη παρατάσσονται με την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Οι ενδεκάδες:

Ομόνοια 29Μ (Γιώργος Πετράκης): Μπρολ, Ντεσλάντς, Φερνάντες Γκαρσία, Χέιλεν, Γκαρσία, Ράμος, Ψάλτης, Γουίλερ, Καρπ, Ρασάν Φερνάντες, Τρούγιτς.

Ένωση Νέων Παραλιμνίου (Όρι Γκούτμαν): Αντεμπάγιο, Χούγκενχουτ, Μιλίσεβιτς, Ιωάννου, Σαμπού, Μεντί, Νόρτι, Κράιντς, Κότλιμπ, Χαραλάμπους, Σαμ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα