Ομόνοια 29ης Μαΐου: Λουκέτο από την αστυνομία στο σύνδεσμο των Πρασίνων

Ομόνοια 29ης Μαΐου: Λουκέτο από την αστυνομία στο σύνδεσμο των Πρασίνων

Newsroom
omonoia 29 louketo
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reporter η Αστυνομία, εξέδωσε διάταγμα με το οποίο κλείνει το Σωματείο των οπαδών της Ομόνοιας 29ης Μάϊου στην οδό Στασίνου, για να αποφευχθούν επεισόδια στη Λεμεσό εν όψει και του ντέρμπι.

Η αστυνομία επιχειρεί να προλάβει όχι μόνο τα επεισόδια, αλλά πιθανές επικρίσεις σε περίπτωση που σημειωθούν παρατράγουδα από την πορεία της Θύρας 9, την Κυριακή (15/9).

Η ΚΟΠ απέστειλε επιστολή σε ΑΕΛ και Απόλλωνα, μέσα από την οποία τους ζητά να συστήσουν στους φιλάθλους τους να δείξουν αυτοσυγκράτηση, τόσο κατά τη διάρκεια της μετάβασής τους προς των γήπεδο, αλλά και κατά την αναχώρησή τους από αυτό.

Παράλληλα, απέστειλε επιστολή και προς την Ομόνοιας 29ης Μάϊου, για να ακυρώσουν οι οπαδοί της την πορεία διαμαρτυρίας, ωστόσο, όπως φαίνεται δεν εισακούστηκε. Για την σημερινή επιχείρηση, επιστρατεύτηκαν 300 αστυνομικοί, ενώ στήθηκαν δύο κέντρα κρίσης, ένα στην Αστυνομία και ένα στο γήπεδο.

Πληροφορίες του Reporter αναφέρουν ότι έχει εκδοθεί διάταγμα προκειμένου να κλείσει ο σύνδεσμος της ομάδας στην οδό Στασίνου και να μην υπάρξουν επεισόδια.

Πηγή: Reporter

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα