Άρης Λεμεσού, Παπαδόπουλος: «Είναι οριστικό του Μπράουν - Η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων δεν είναι λύση»

Άρης Λεμεσού, Παπαδόπουλος: «Είναι οριστικό του Μπράουν - Η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων δεν είναι λύση»

Newsroom
παπαδοπουλος μπραουν
Ο Κώστας Παπαδόπουλος ως υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη παραχώρησε δηλώσεις στον Supersport104 σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Λεμεσού, αλλά και για την παραμονή του Μόργκαν Μπράουν στην «ελαφρά ταξιαρχία».

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος του Άρη, μίλησε στον Supersport104 για ζητήματα της επικαιρότητας, όπως είναι τα επεισόδια στο ντέρμπι της Λεμεσού, που δεν άρχισε ποτέ, αλλά και στην περίπτωση του Μόργκαν Μπράουν ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά όσα είπε για το ματς της 3ης αγωνιστικής:

«Καλησπέρα σας, ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια, θεωρώ ότι δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, αυτό συζητάω μόνο. Ο προπονητής σημείωσε ότι περιμένει βελτίωση της ομάδας, είναι μία γενική διαπίστωση. Με ένα τέρμα από τα αποδυτήρια περιμέναμε να κυριαρχίσουμε ως ομάδα, μας πίεσε η Ομόνοια Αραδίππου μετά την κόκκινη κάρτα, είχε δοκάρι και αυτή ήταν η ουσιαστική ευκαιρία της. Στο δεύτερο μέρος καταφέραμε να μην απειληθούμε ιδιαίτερα και να σημειώσουμε τέρματα με παίκτη λιγότερο. Δεν υπάρχει παιχνίδι που μπορείς να κερδίσεις με σβηστές μηχανές. Περιμένουμε να παρατηρήσουμε βελτιωμένη την ομάδα. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος η Ομόνοια Αραδίππου, θα δυσκολέψει αρκετούς στο μέλλον. Δεν το λέω ως δικαιολογία για την εμφάνιση μας, το πιστεύω και το σημειώνω αυτό. Δεν θα σχολιάσω τη διαιτησία, όπως κάνουμε κάθε φορά».

Για τις δηλώσεις του Σπιλέφσκι: «Είναι απαιτητικός ο προπονητής μας. Γενικά, η προσπάθεια και η συγκέντρωση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν θετική. Σημαντικό το απόλυτο, ειδικότερα από τη στιγμή που έρχεται δύσκολο πρόβλημα. Θα δούμε πόσες αγωνιστικές θα λείψει ο Ουρόσεβιτς, δεν θα παίξει με τον Απόλλωνα, όμως υπάρχουν ποδοσφαιριστές να αντικαταστήσουν αυτή την απώλεια. Θα ακολουθήσει αποθεραπεία, ρεπό και μετά ξεκινά η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα».

Για τον Μπράουν: «Να διευκρινίσω κάτι, ο παίκτης εγγράφηκε κανονικά. Έγιναν κάποιες συζητήσεις, ωστόσο, ο παίκτης θα μείνει στο ρόστερ του Άρη. Αυτό είναι οριστικό».

Για τον Γκάουσταντ: «Δεν υπήρχε κάποιο θέμα, χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Δεν μπορεί να μπει από νωρίς και να κάνει «μαγικά». Όταν είναι έτοιμος θα χρησιμοποιηθεί στο σύνολο».

Για το «μηδέν» παθητικό: «Είναι μικρό το δείγμα που έχουμε, όμως είμαστε ικανοποιημένοι, θέλαμε να βελτιωθούμε σε αυτό το “κομμάτι” και περιμένουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το επίπεδο».

Για όσα έγιναν στη Λεμεσό: «Το ποδόσφαιρο παίζεται για τον κόσμο. Με στεναχωρεί που δεν λύσαμε το πρόβλημα. Η απαγόρευση μετακίνησης δεν είναι λύση στο πρόβλημα μας. Η σύσκεψη μας κινοποιήθηκε από την Ομοσπονδία για τη σύσκεψη, θεωρούμε πως δεν γίνεται να παίζουμε χωρίς κόσμο, τι να το κάνουμε, να παίζουμε μόνοι μας; Ας βρεθούν ουσιαστικές λύσεις».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα