Νταμπράουσκας: «Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, μπορούμε να παίξουμε καλύτερα»

Νταμπράουσκας: «Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, μπορούμε να παίξουμε καλύτερα»

Newsroom
dabrauskas_gazzetta.jpg
Ο προπονητής της Ομόνοιας, Νταμπράουσκας, παραχώρησε δηλώσεις, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο προπονητής της Ομόνοιας, Νταμπράουσκας, μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Αναλυτικά το τι δήλωσε στην κάμερα της Cytavision:

«Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη. Η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο είχε την κατοχή, θα ήθελα να είχαμε περισσότερη κατοχή μπάλας. Κάναμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη»

Στη Συνέντευξη Τύπου, επισήμανε:

«Πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Ό,τι καλύτερο το να παίρνεις τους βαθμούς. Δεν ήταν η καλύτερη εμφάνιση. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν 50/50. Απειληθήκαμε στο πρώτο μέρος. Είχαν αρκετά γυρίσματα στην μικρή περιοχή. Στο δεύτερο μέρος ,αμυνθήκαμε πολύ καλά. Είναι πολύ σημαντική η νίκη. Δεν μπορεί σε κάθε ματς να κερδίζεις 3-0. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τους τρεις βαθμούς.»

Για το τι έφταιξε που η Ομόνοια δεν κράτησε καθόλου μπάλα στο δεύτερο μέρος: « Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Όλη την εβδομάδα ακούγαμε το ότι έχουμε καιρό να κερδίσουμε την ΑΕΚ και να κάνουμε τρεις συνεχόμενες νίκες. Ίσως αυτά Θα ήθελα μια καλύτερη προσέγγιση, αλλά μερικές φορές θα υπάρχει αυτή η απόδοση. Στο δεύτερο μέρος, χάναμε εύκολα την μπάλα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Υπάρχουν δυσκολίες όταν σε πιέζει μια ομάδα σαν την ΑΕΚ. Τώρα θα επιστρέψουμε σπίτια μας και μετά θα αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο ντέρμπι»

Για το δύσκολο πρόγραμμα και τις μεταγραφές: «Όλοι οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να παίξουν. Τώρα αρχίζει η σεζόν. Θα περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις για μεταγραφές. 30 Σεπτεμβρίου είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών. Σε κάθε προπόνηση δουλεύουμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε το ρόστερ για να ανταπεξέλθουμε.»

Για Λοΐζου και Μπεζούς: «O Μπεζούς γίνεται όλο και καλύτερα. Πιθανώς σε δυο εβδομάδες θα μπορέσει να προπονηθεί. Όσον αφορά για τους άλλους τρείς (Μασούρας, Λοΐζου και Ατζίλι), δεν είχαν κάτι σοβαρό. Περιμένει να είναι διαθέσιμοι κάποιος από τους τρεις στο ματς με την Ανόρθωση και οι τρεις σε λίγο καιρό.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα