Χριστοδούλου: «Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

Χριστοδούλου: «Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

Newsroom
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Αν και απογοητευμένος από την «βαριά» ήττα της Νέας Σαλαμίνας με 4-0 από την Πάφο (18/9), ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου έδωσε το σύνθημα της ανασύνταξης στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές της σε άσχημο βράδυ, η Νέα Σαλαμίνα ηττήθηκε με «κάτω τα χέρια» από την Πάφο με 4-0, στο μεταξύ τους εξ' αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης, ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου ήταν εμφανώς απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του, ωστόσο έδωσε το σύνθημα για ανασύνταξη, μιας και όπως τόνισε δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η Πάφος έπαιξε πολύ καλύτερα σήμερα, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να ανασυνταχθούμε. Πιστεύω στα παιδιά και την ομάδα και θα το δείξουν στη συνέχεια. Σε λίγες μέρες έχουμε ακόμη ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.

Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Ευχαριστώ τον κόσμο που έκανε το ταξίδι Τετάρτη ημέρα. Τους απογοητεύσαμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα