Ομόνοια: Κανένας αποπροσανατολισμός, το ματς με την Ανόρθωση είναι ντέρμπι

Ομόνοια: Κανένας αποπροσανατολισμός, το ματς με την Ανόρθωση είναι ντέρμπι

Newsroom
omonoia 19/9
Η Ομόνοια ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Η ομάδα του Νταμπράουσκας θέλει να συνεχίσει το αλάνθαστο, με τον Ατζίλι να είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.

Επιστροφή στο «Ηλίας Πούλλος», με στόχο την άρτια προετοιμασία ενόψει της δύσκολης εξόδου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Βίοι αντίθετοι, με την εικόνα των δύο ομάδων να είναι εκ διαμέτρου αντίθετες, όμως δεν παύει από το να πρόκειται για ένα ντέρμπι, εκ των μεγαλύτερων του κυπριακού ποδοσφαίρου και ως τέτοιο θα αντιμετωπιστεί από τους πράσινους.

Ως εκ τούτου χρείζει της μεγίστης σοβαρότητας και της απόλυτου προσοχής, η αναμέτρηση με την Ανόρθωση το Σάββατο (21/9). Και επουδενί αποπροσανατολίζουν το «τριφύλλι» τα προβλήματα που ταλανίζουν την αντίπαλο του. Η Κυρία «καίγεται» κυριολεκτικά για βαθμούς, η δε πίεση που έχει ασκηθεί από όλους στο γαλάζιο οικοδόμημα για restart, είναι πολύ μεγάλη.

Και όλο αυτό το σκηνικό το έκανε ξεκάθαρο ο Βάλντας Νταμπράουσκας στους παίκτες του. Ναι μεν η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων φέτος είναι σημαντική και δεδομένη, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζει το παραμικρό στην Ομόνοια. Θα κληθεί να πάει να παίξει σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα, θα βρει απέναντι της μια παθιασμένη ομάδα, το ίδιο και το κοινό της. Για αυτό και θα κληθεί να εμφανιστεί όπως πρέπει, σε ένα ματς απαιτήσεων, να κάνει τη «δουλειά» της στο γήπεδο, συνεχίζοντας την αλάνθαστη πορεία της στο πρωτάθλημα.

Σε σχέση με τους τρεις παίκτες των πράσινων που παραμένουν στο ιατρικό δελτίο, ο Ατζίλι έχει ανεβάσει κατά πολύ ρυθμούς και οι πιθανότητες να προλάβει να συμπεριληφθεί στην αποστολή, είναι με το μέρος του. Αντίθετα, οι Μασούρας και Λοΐζου έχουν ακόμη να καλύψουν δρόμο και το πλέον πιθανό σενάριο, είναι να τους δούμε να επιστρέφουν με την ΑΕΛ.

2

Το παλεύει πολύ για Στέφαν Γιόβετιτς το Τριφύλλι, η οικονομική διαφορά των δύο πλευρών έχει σμικρυνθεί και τα επόμενα 24άωρα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά το θέμα. Στην λίστα και παίκτης από τη Γαλλική αγορά, καθ υπόδειξιν του αρχισκάουτερ της ομάδας, Λοράν Ντεσό.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα